Balotelli'ye Seedorf'tan Destek - Son Dakika
Spor

Balotelli'ye Seedorf'tan Destek

Balotelli\'ye Seedorf\'tan Destek

Napoli’nin Milan’ı 3-1 yendiği maçta oyundan çıktıktan sonra gözyaşlarına boğulan Mario Balotelli’ye ilk destek hocasından geldi.

09.02.2014 12:55

Benitez gurur duydu

Napoli'nin Milan karşısında ortaya koyduğu geri dönüş İspanyol Rafael Benitez'i gururlandırdı.Serie A'da günün son maçında ligin iki büyüğünü karşı karşıya getiren maç, Napoli'nin 3-1'lik galibiyeti yanında Milan'ın çocuk ruhlu oyuncusu Mario Balotelli odaklı yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

Skor 2-1 Napoli lehineyken 73.dakikada oyundan alınan ve sonrasında kameralara yedek kulübesinde montunun altında ağlarken yakalanan Mario Balotelli'yle ilgili maç sonrasında Milan teknik direktörü Clarence Seedorf önemli açıklamalarda bulundu.

Sky Sport Italia mikrofonlarına konuşan Hollandalı teknik adam, "Ben bu olayda yanlış ya da anormal bir şey göremiyorum. Daha önce birçok kez yaşadığı bir şey bu. Oyuncular bazen kendilerini bu yolla ifade ederler" dedi.

Dev maç Napoli'nin

Balotelli'nin hala çok genç bir oyuncu olduğunu söyleyen Seedorf, "Gelişmesi gereken birçok yönü var. Cagliari'ye karşı çok iyi bir maç çıkardı. Belki de bugün sahada fazla boşluk bulamadı. Bunlar geliştirebileceğimiz şeyler ve Balotelli'nin gelişebilecek birçok özelliği olmasından dolayı ben mutluyum. Ona eğitim aşamasında yardımcı olabileceğimi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Adel Taarabt'ın harika bir ilk maç çıkardığını da ekleyen Seedorf, "Bugün kalitesini gösterdi. Çok çalıştı ve çok güzel bir gol kaydetti. Bugün kötü bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum. Rakibimiz sahada çok iyiydi. Önümüzde Şampiyonlar Ligi maçları var ve bence iyiye gidiyoruz" diyerek sözlerini bitirdi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Balotelli'ye Seedorf'tan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement