Batman Petrolspor TPAO'ya devredildi - Son Dakika
Spor

Batman Petrolspor TPAO'ya devredildi

Batman Petrolspor TPAO\'ya devredildi

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Batman Petrolspor, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na (TPAO) devredildi. Kulübün başkanlığına TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir getirildi ve kulübün ismi TPAO Batman Petrolspor olarak değiştirildi. Takımın teknik direktörlüğüne ise Mustafa Reşit Akçay getirildi. Kulüp başkanı Mustafa Demir, kulübün yeni bir oluşum içerisinde olduğunu belirtti ve devir işlemlerinin tamamlandığını, futbolcuların ödemelerinin yapıldığını açıkladı. Transfer çalışmalarına başlayan kulüp, şu ana kadar 4 oyuncuyla anlaşma sağladı ve iç transferde de 4 oyuncuyla anlaşma yapıldı. Bütçe konusunda şeffaf olacaklarını belirten Demir, TPAO Yönetim Kurulu tarafından 40 milyon liralık bir bütçe sağlandığını ve borçların 10 milyon 200 bin lirasının ödendiğini ifade etti.

13.07.2023 17:04  Güncelleme: 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek Batman Petrolspor, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'na (TPAO) devredildi.

Yapılan anlaşma çerçevesinde TPAO'ya devredilen kulübün başkanlığına TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir getirilirken, kulübün ismi de TPAO Batman Petrolspor olarak değiştirildi.

Takımın teknik direktörlüğüne de Mustafa Reşit Akçay getirildi.

Kulüp başkanı Mustafa Demir, TPAO yerleşkesindeki Kristal Park Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, 1960 yılında kurum çatısı altında kurulmuş olan kulübün yeni bir oluşum içerisinde olduğunu söyledi.

Resmi devir işlemlerinin 6 Temmuz'da tamamlandığını kaydeden Demir, sonrasında alacakları bulunan tüm futbolculara ödemelerinin yapıldığını bildirdi.

Transfer çalışmalarına başladıklarını kaydeden Demir, şimdiye kadar 4 oyuncuyla anlaştıklarını, iç transferde de 4 oyuncuyla anlaşma sağladıklarını bildirdi.

Demir, 8 oyuncu ile prensiple anlaştıklarını ifade ederek, "Bütçeyle ilgili de şeffaf olacağız. Biz kulübü devraldığımız gün TPAO Yönetim Kurulu tarafından bize 40 milyon liralık bir bütçe sağlandı. Yönetici arkadaşlarımız katkı sunacaklar. Bütçeyle ilgili ileride de TPAO'nun katkısı olacak. Rakamı da süreç belirleyecek. Bütçenin 10 milyon 200 bin lirasıyla borçları ödedik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Batman Petrolspor TPAO'ya devredildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement