Beşiktaş, Lucas Leiva'nın Peşinde - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Lucas Leiva'nın Peşinde

Liverpool forması giyen orta saha oyuncusu Lucas Leiva'yı listesine alan Beşiktaş yönetimi, İngiliz ekibi ile görüşmelere başladı.

18.08.2015 09:09

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kadrosuna bir orta saha, bir de stoper eklemenin hesaplarını yapıyor. Yönetim bir süre önce orta saha pozisyonu için Ozan Tufan ve Gökhan İnler ile temasa geçmişti. Bu iki girişimden de olumlu sonuç alamayan Beşiktaş, rotasını İngiltere'ye çevirdi.

4 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Liverpool forması giyen Lucas Leiva'yı listesine alan yönetim, İngiliz ekibi ile görüşmelere başladı. 27 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusunun bonservisine 4 milyon Euro teklif etmeye hazırlanan siyah beyazlılar, bu hafta içinde temaslarını yoğunlaştıracak.

BEŞİKTAŞ'A SICAK BAKIYOR

2017 yılına kadar Liverpool ile mukavelesi bulunan Leiva'nın takımından ayrılmaya ve Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı gelen haberler arasında yer alırken, iki kulübün anlaşması durumunda Brezilyalı orta saha oyuncu ile masaya oturulacak.

22 KEZ MİLLİ OLDU

2007 yılında bu yana Liverpool'da top koşturan 27 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 32 kez forma giydi. Sakatlığı nedeniyle geçen sezon Beşiktaş ile Liverpool arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi eşleşmesinde görev yapamayan Levia, 22 kez Brezilya Milli Takımı formasını terletti.

Beşiktaş, Lucas Leiva\'nın Peşinde
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Lucas Leiva'nın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement