Beşiktaş'ta Farklı Galibiyetin Sevinci Yaşandı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Farklı Galibiyetin Sevinci Yaşandı

Beşiktaş\'ta Farklı Galibiyetin Sevinci Yaşandı

Lige YOSK galibiyeti ile başlamalarından ötürü oyuncularını kutlayan Beşiktaş RMK Marine Antrenörü Tacettin Çıpa, bu sezon sürpriz sonuçlar beklediklerini söyledi.

23.11.2015 16:03  Güncelleme: 16:16

Beşiktaş RMK Marine Antrenörü Tacettin Çıpa, 2015-2016 sezonunda Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Lige YOSK galibiyeti ile başlamalarından ötürü oyuncularını kutlayan Çıpa, bu sezon sürpriz sonuçlar beklediklerini sözlerine ekledi. Yeni transferlerden Özgür Gürbulak ise siyah-beyazlı camiaya layık olmaya çalışacağını ifade etti.

Beşiktaş RMK Marine Antrenörü Tacettin Çıpa, "Hedefimiz tüm maçları kazanarak şampiyon olmak. Sporcularımız gerçekten iyi çalışıyorlar. Özellikle sezona başlamadan önce de baya bir hazırlık süreci geçirdik. Yalova iyi bir takım, henüz tam olarak toparlanamamışlar ama bundan sonraki maçlarda çok iyi galibiyetler alacaklarına inanıyorum. Bizim hedefimiz bu sene play-off olmadığı için her maçımızı kazanmak. Kendimizi sene sonunda şampiyon olarak görmek istiyoruz. Tüm hazırlık ve çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Çok iyi rakiplerimiz var. Bu sene çok keyifli geçecek ilk 4 takım çok kuvvetli diğer takımlarda onlara çok yakınlar. Çok sürpriz sonuçlar bekliyorum" dedi.

İyi bir takım olduklarını belirten Beşiktaş RMK Marine oyuncusu Özgür Gürbulak ise, "Bu sene transfer oldum. Bu camiada beni çok iyi karşıladılar. Beni bağırlarına bastılar. Buradan hepsine çok teşekkür etmek istiyorum. Ligin ilk maçında benim önemli ve anlamlı bir maç oldu. Çünkü sonuçta yeni bir takım. Yeni hedefler. İyi başladık. Tüm takım arkadaşlarımı da güzel galibiyet için tebrik ediyorum" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Farklı Galibiyetin Sevinci Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement