Beşiktaş'ta Tek Hedef Demba Ba - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Tek Hedef Demba Ba

Beşiktaş\'ta Tek Hedef Demba Ba

Chelsea kulübü ile temaslarını sürdüren Beşiktaş, Demba Ba için 28 Mayıs'ı bekliyor.

24.05.2014 17:14

Chelsea'de forma giyen Demba Ba transferinde son kararın 28 Mayıs'ta verileceğini söyleyen Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Deniz Atalay, "Demba Ba basına yansıyan isimler arasında gerçekten ilgilendiğimiz tek isim. Kendisiyle ilgili bazı temaslarımız var fakat Chelsea, Demba Ba'yı kadrosunda tutup tutmama konusunda henüz net bir karar vermiş değil. 28 Mayıs'ta oyuncuyla ilgili bir tasarrufta bulunacaklar. Chelsea, Demba Ba'yı bırakma kararı alırsa, biz de transfer komitesi olarak gereğini yapacağız" sözleriyle transfer için olumlu konuştu.

"Her ilgilendiğimiz oyuncuya imza attıramayız"

AA'ya konuşan Deniz Atalay, "Diego Ribas'ı Beşiktaşımıza kazandırmayı gerçekten çok istedik ama 3,5 milyon euroluk transfer teklifimizi önce kabul etmesine rağmen, bu transfer gerçekleşmedi. Her görüştüğümüz futbolcuya imza attıracak halimiz yok. Diego, futbolcu izleme komitemiz, teknik heyetimiz ve futbol genel direktörümüzün ortak kararıydı." ifadeleriyle Diego transferine açıklık getirdi.

Sezon içinde ilgilendikleri ancak Fenerbahçe'nin transferi yapmaya yakın olduğu Atletico Madridli oyuncu Diego ile ilgili soruya Başkan Orman, şu ifadeleri kullanmıştı;

"Futbol pazarında sözleşmesi biten oyuncular pazara çıkıyor. Siz teklif yapıyorsunuz. Yaptığınız teklif hemen imza atılacak pozisyonda değil. Diego ile ilgilendik. Ama Diego bizim birinci alternatifimiz değildi. İkinci alternatifimizdi. Birinci alternatifimiz var. Fenerbahçe, bu oyuncuyu bizden aldı algısı oluştu. O yüzden transferi ben yöneteceğim. Diego'ya önerdiğimiz para senelik 2,5 milyon avroydu. 2-2,5 milyon avro da imza parası önerdik. Fenerbahçe daha çok para önermiş. Rakibimizle dostuz ama bu konularda en azılı rekabeti yapıyoruz. Oyuncular için de bu olacaktır. Beni üzecek bir şey yok. Önümüzdeki bir ay içinde transferi ben yöneteceğim."

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Tek Hedef Demba Ba - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement