Boksörler Türkiye İkincisi - Son Dakika
Spor

Boksörler Türkiye İkincisi


Boksörler Türkiye İkincisi

Kağıtsporlu Boksörler, Tokat'taki Kulüplerarası Türkiye Boks Şampiyonasında 3 Altın 1 Gümüş 3 Bronz Madalya Kazandı.

26.10.2010 11:36

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Boksörler Tokat'ta yapılan Kulüplerarası Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu. Şampiyona da 3 Altın 1 Gümüş, 3 Bronz madalya ile 32 puan toplayan Kağıtspor 45 puanla şampiyon olan Fenerbahçe'nin ardından ikinciliği aldı. Şampiyona da Trabzon Boks ve Beşiktaş Spor Kulüplerini geride bıraktılar.

16 KULÜPTEN 142 SPORCU

Türkiye Boks Federasyonu'nun düzenlediği Kulüplerarası Türkiye Boks şampiyonası Tokat Hüseyin Akbaş Spor Salonunda yapılan müsabakalara 16 Kulüpten toplam 142 sporcu katıldı. Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç'inde katıldığı Kulüplerarası Türkiye Boks Şampiyonası çekişmeli maçlara sahne oldu. Büyükşehir Kağıtsporun antrenörlüğünü Recep Özkar Serkan ve Erdal Bal yaparken yönetici Ali Çelikiz de takımı şampiyona da yalnız bırakmadı.

7 MADALYA KAZANDILAR

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Tokat'taki Kulüplerarası Türkiye Boks Şampiyonasında 7 kez kürsüye çıktı.Şampiyona da 49 kiloda Ertuğrul Yılmaz Bronz, 52 kiloda Selçuk Eker Altın, 56 Kiloda Mehmet Topçakan Gümüş, 60 kiloda Fatih Keleş Altın, 64 kiloda Baturalp Korkut Bronz, 69 kiloda Tolga Doğan Bronz, 91 kiloda Uğur Günay Altın madalya almaya hak kazandılar.

FENERBAHÇE'NİN ARDINDAN İKİNCİSİ

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor, Tokat'taki Kulüplerarası Türkiye Boks Şampiyonasında 45 puan alarak şampiyon olan Fenerbahçe'nin ardından 32 puanla ikincilik kupasını aldı. Büyükşehir Kağıtsporlu boksörler geçen yılın ikincisi Beşiktaş'ı ve Trabzon Boks Spor Kulübünü geçmeyi başardı.56 kiloda Mehmet Topçakan'ın Trabzonlu rakibine hakemlerin tartışılan taraflı kararlarıyla yenilmesi üzüntü yarattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Boksörler Türkiye İkincisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement