Bony'den Arkadaşına Vefa - Son Dakika
Spor

Bony'den Arkadaşına Vefa

Bony'den Arkadaşına Vefa

Swansea’nin Fildişili golcüsü Wilfried Bony’nin son Manchester City maçında attığı gollerden sonra formasının altındaki ismin kim olduğu merak konusuydu.

04.01.2014 00:35

Yılın ilk günü Manchester City ile kendi evinde karşılaşan Swansea maçı 3-2 kaybetmiş, ev sahibi takımın iki golü de Fildişi Sahilli golcü Wilfried Bony'den gelmişti. Gollerden sonra formasını çıkaran Bony'nin tişörtünde "RIP ANOUK" yazısı dikkati çekmişti. Yine de bir çok futbolsever bu mesajın anlamını tam olarak çözemedi.

Bony dün yaptığı açıklamada Noel'den hemen önce kanserden hayatını kaybeden arkadaşı için bu mesajı yolladığını belirtti. Hollanda'dan uzun zamandır tanıdığı ve çok sevdiği arkadaşının yıllardır kanser olduğunu ve geçtiğimiz hafta yaşam savaşını kaybettiğini belirten Bony "Son maçta bir şekilde onu anmak istedim ve gollerden sonra adını yazdığım tişörtü formamın altına giydim" şeklinde konuştu.

Geçen sene Vitesse'de attığı 31 golle dikkat çekip bu sene 12 milyon pounda Swansea'ye transfer olan yıldız golcü City maçındaki golleriyle bu sezonki gol sayısını 12'ye çıkarmıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Bony'den Arkadaşına Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement