Bozüyükspor Derneği'nin Kapatıldığı İddiaları - Son Dakika
Spor

Bozüyükspor Derneği'nin Kapatıldığı İddiaları

Bozüyükspor Derneği\'nin Kapatıldığı İddiaları

Bozüyükspor Kulübü Başkanı Cengiz Özkan, bazı haber sitelerinde yer alan Bozüyükspor Derneği'nin kapatıldığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

10.07.2013 17:48

Bozüyük spor Kulübü Başkanı Cengiz Özkan, bazı haber sitelerinde yer alan Bozüyükspor Derneği'nin kapatıldığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Cengiz Özkan, yaptığı açıklamada, 9 Temmuz 2013 tarihinde bir internet spor sitesinde Bozüyükspor Derneği'nin Sulh Hukuk Mahkemesi'nce kapatıldığına dair haberlerin yer aldığını ancak bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Özkan, verilen haberde bahsi geçen mahkeme kararı Bozüyük Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 07.06.2013 tarihi 2012/254 esas nolu 2013/331 sayılı kararla, davacı futbolculardan Faruk Temiz, Ömer Şengöz, Arif Alemdar ve Berk Baran'ın avukatı tarafından Bozüyükspor aleyhine açıldığı ve yapılan yargılama sonunda da Bozüyükspor Derneği'nin kendiliğinden feshi kararı verildiğini anlatarak şunları belirtti:

"Olay bu futbolcu arkadaşların alacaklarından dolayı kulübe kapatma davası açmalarından kaynaklanmaktadır. Bundan dolayı da kulübümüze bir mahkeme kararı gelmiştir. Bu karar kesinleşmiş bir karar değildir. Bu futbolcu arkadaşlar bizden alacak davası açtıkları paranın dışında imza attıkları makbuzlar var. Bu mahkeme süreci devam ederken paranın alınıp alınmadı netleşmemiş, mahkeme sonuçlanmamışken spor kamuoyuna böyle bir yargı paketi sundular. Amaç olarak Bozüyükspor'u küçük düşürmek ve rant sağlama yoluna gittiler. Daha davanın sonuçlandığını görmeden kendisi ile birlikte emek sarf edip bu takımı ligde tutmaya çalışan arkadaşlarının hakkına tecavüz etmiştir. Büyüklerden küçüğüne kadar her kulübün alacağı vereceği var. Ama hiç kimsenin amacı kapatma davası değildir. Biz Bozüyükspor Kulübü olarak bu konuda Yargıtay'a gerekli başvuruyu yaptık. Burada Bozüyükspor'un geliri ve mal varlığı olmadığını iddia etmişler. Bizim gelirimiz de var, mal varlığımız da, borçlarımızda var. Aksamalı da olsa borçlarımızı ödeme gayreti içerisinde olan bir kulübüz. Burada futbolcular avukatlarıyla birlikte Bozüyükspor'u yıpratma gayreti içerisine girmişlerdir. Spor camiasında bir sansasyon yaratılmaya çalışılmıştır. Bizim bu dönem yapacağımız transferler ve reklam anlaşmalarına büyük bir darbe vurulmaya çalışılmıştır. Şu anda herkesin kafasını karıştırdılar. Geçen sene bu takımı ligde tutmak için onurlu mücadele veren futbolcuların 'biz neden bu kadar mücadele ettik, ter akıttık' sitemleriyle karşı karşıya kaldık. Böyle bir kapatma olayı söz konusu değildir. Henüz mahkeme devam ederken sonuç çıkmamışken kamuoyuna böyle bir haber aksettirmenin etik kurallarına uygun olduğunu düşünmüyoruz. Bizim gelirimiz de var, mal varlığımız da vardır. Böyle bir karar yoktur. Bu konuyu yargıya da taşıdığımızı ifade etmek istiyorum." - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bozüyükspor Derneği'nin Kapatıldığı İddiaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement