Bursasporlu Hakan Aslantaş: "Bir Bütün Olalım" - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Hakan Aslantaş: "Bir Bütün Olalım"

Bursasporlu Hakan Aslantaş: "Bir Bütün Olalım"

– BURSASPOR'un başarılı futbolcusu Hakan Aslantaş taraftar ve camiaya ikinci yarı için seslendi.

06.01.2013 10:10

– BURSASPOR'un başarılı futbolcusu Hakan Aslantaş taraftar ve camiaya ikinci yarı için seslendi. Hakan Aslantaş, "İkinci yarı bir bütün olalım" dedi.

DHA'YA KONUŞTU

Bursasporlu Hakan Aslantaş, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu. Takım olarak çok iyi bir ilk yarı çıkaramadıklarını belirten Hakan, "İyi oynadığımız maçlar da, kötü oynadığımız maçlar da var. Ne kadar başarılı olduk bunu sezon sonu ölçmemiz gerekir. Geçen sene ilk yarı daha kötüydü. Bu yıl ilk yarıyı daha iyi yerde bitirdik. İnşallah takım olarak hedefimize ulaşırız" diye konuştu.

"HEP BERABER BU GEMİNİN İÇİNDEYİZ"

İkinci yarı taraftarla bir bütün olmaları gerektiğinin altını çizen Hakan Aslantaş, "İkinci yarı bütün olmamız lazım. Şehir, kulüp, takım. Şampiyonluk senesindeki gibi. Bu yıl da onun yapılması gerekiyor. Stadımız bir maç boş oluyor bir maç dolu oluyor. Sadece taraftar değil bizim de buna katkımız olacak. Yönetimin de katkısı olacak. Hep beraber bu geminin içindeyiz" şeklinde konuştu.

"FUTBOLCU HEP OYNAMAK İSTER"

Kendi performansını da değerlendiren Hakan Aslantaş, "Bursaspor'a belki alternatif oyuncu olarak geldim. Ama ben kendimi öyle görmedim. Futbolcu kendisini öyle görmez. Hep oynamak ister. Böyle bir takımda, böyle bir taraftarın önünde çok daha fazla oynamak isterim. Oynamayan oyuncu mutsuz olur. Çalışarak formayı kazanmak istiyorum. Bazen böyle dönemler olabiliyor. İki kanatta da oynayabiliyorum. Benim pozisyonumda da çok iyi futbolcularımız var. Basser var Vederson var. Kaliteli oyuncular. Bekleyeceğiz" dedi.

"ELEŞTİRİLERE ÜZÜLÜYORUM"

Zaman zaman eleştirildiğini hatırlatan Hakan Aslantaş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Eleştiriyi daha önce oynadığım takımlarda yaşamadım. Gençlerbirliği, Kayserispor ve Konyaspor'da olmamıştı. Burada ilk zamanlar yaşadım. Ama şu an oynamayınca ve buna rağmen eleştiri olunca üzülüyorum. Yazılanları hep takip ediyorum. Oynamadan eleştirilmek hoş değil. 1 maç oynayıp eleştiri almak bana tuhaf geliyor. Performansımı etkilemiyor ama üzüyor."

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Hakan Aslantaş: 'Bir Bütün Olalım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement