Çaykur Rizespor, 1461 Trabzon İle Karşılaşacak - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor, 1461 Trabzon İle Karşılaşacak

Çaykur Rizespor, 1461 Trabzon İle Karşılaşacak

Çaykur Rizespor'lu futbolcular, "1461 Trabzon maçını da kazanarak ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyoruz" dediler.

20.12.2012 10:38  Güncelleme: 10:35

Çaykur Rizespor'lu futbolcular Mehmet Al ve Serhat, Buca maçında alınan galibiyetin önemli olduğunu belirterek "1461 Trabzon maçını da kazanarak ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyoruz" dediler.

Haftalar sonra kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Çaykur Rizespor'un kaptanı Mehmet Al, "Kendi seyircimiz önünde Bucaspor'u yenmeyi başardık. Bu maç bizim için önemliydi. Üç puan almamızla kötü gidişe de dur dedik. Buca takımı çok gol atan ve çok pozisyona giren bir takım. Ama biz rakibe çok fazla pozisyon üretme şansı vermedik. Taraftarımızın desteği ile bunu başardık. Şimdi bu maç geride kaldı. Tamamen kendimizi

bu hafta oynayacağımız

1461 Trabzon maçına hazırlayacağız. Bu deplasmandan puan veya puanlar alacağımıza ben inanıyorum. Takım arkadaşlarıma çok güveniyorum hepsi adam gibi adam hepsi iyi futbolcu" diye konuştu.

Çaykur Rizespor'un defans oyuncusu Serhat ise, "Futbolda inişli çıkışlı grafikler olabilir. Bizde Rizespor olarak istemediğimiz halde inişli bir grafik çizdik. Buca maçında iyi oynamasak bile üç puanı kazandık.

Rizespor 16 maçta Buca maçı kadar hiçbir karşılaşmada mücadele etmedi. Kendimin görev aldığı maçlarda dahil. Biz Rizespor için buradayız. Bunu herkes biliyor. Kaybedilen maçlar bence ölçü değil. Rizespor takımı Buca'dan da 1461 Trabzon takımından da köklü bir kulüp. Yaşanan talihsiz sakatlıklar bizi bu duruma getirdi. Ligi 29 puanla bitirmek istiyoruz. Bu hafta çok önemli. İkinci yarıda yine zirve hesapları yapacağız. Bunun için 1461 maçını kazanmak zorundayız. Mustafa Denizli'nin takımın başına geçeceği haberleri bizi heyecanlandırdı. Bu kalitede bir hoca ile çalışmak bizi dolayısıyla motive edecektir. Mustafa Denizli Milli Takım'da, ve üç büyüklerde görev yapmış kalitesini ispatlamış bir hocadır. Bu bizim için çok büyük bir şans. Bunu en iyi şekilde değerlendirip Rizespor'u hak ettiği yere getirmeliyiz" şeklinde konuştu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor, 1461 Trabzon İle Karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement