Çevreli Beldesi Güreş Takımı Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika
Spor

Çevreli Beldesi Güreş Takımı Türkiye Üçüncüsü Oldu

Çevreli Beldesi Güreş Takımı Türkiye Üçüncüsü Oldu

Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Çevreli beldesinde faaliyet gösteren Çevreli Beldesi Güreş Takımı, Ankara'da düzenlenen U11-13 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda takım halinde Türkiye üçüncüsü oldu. Güreş Antrenörü Aziz Erdoğdu, beldenin güreş sporuna verdiği önemi vurgulayarak, her evde bir pehlivan yetiştiğini belirtti. Şampiyonada ayrıca Eray Güçlü Türkiye Şampiyonu, Barış Günhan Türkiye İkincisi, Melih Köse Türkiye Üçüncüsü ve Muhammed Eylence Türkiye Beşincisi olarak bireysel başarı elde etti.

31.07.2023 15:41

Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Çevreli beldesinde, Çevreli Beldesi Güreş Takımı Ankara'da düzenlenen U11-13 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Güreş Antrenörü Aziz Erdoğdu, dünya şampiyonu güreşçi Hüseyin Akbaş'ın memleketi Çevreli beldesinin güreş sporuna çok önem veren bir belde olduğunu ifade ederek, beldede her evde bir pehlivan olduğunu dile getirdi.

Ankara'da düzenlenen U11-13 Türkiye Güreş Şampiyonası'nda takım halinde Türkiye üçüncüsü olduklarını belirten Erdoğdu, Muğla'nın birinci, Samsun'un da ikinci olarak şampiyonayı tamamladığını söyledi.

Düzenlenen şampiyonada Eray Güçlü Türkiye Şampiyonu, Barış Günhan Türkiye İkincisi, Melih Köse Türkiye Üçüncüsü, Muhammed Eylence ise Türkiye Beşincisi olarak bireysel başarı elde etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Çevreli Beldesi Güreş Takımı Türkiye Üçüncüsü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement