Dardanelspor'da Yeni Sayfa - Son Dakika
Spor

Dardanelspor'da Yeni Sayfa

Dardanelspor\'da Yeni Sayfa

Futbolda Çanakkale'yi yıllardır başarı ile temsil eden Çanakkale Dardanelspor, geçen yıl kulübün teknik yönetiminde yaptığı köklü değişim ve radikal kararları bu yıl yönetime de yansıttı.25 yıllık Başkan Niyazi Önen, yönetim kurulu başkanlığından...

24.09.2012 11:55

Futbolda Çanakkale'yi yıllardır başarı ile temsil eden Çanakkale Dardanel spor, geçen yıl kulübün teknik yönetiminde yaptığı köklü değişim ve radikal kararları bu yıl yönetime de yansıttı. 25 yıllık Başkan Niyazi Önen, yönetim kurulu başkanlığından çekilerek görevi gazeteci ve ekonomi yazarı Osman Saffet Arolat'a bıraktı.

Çanakkale Dardanelspor genel kurulu hafta sonun Barbaros tesislerinde yapıldı. Saygı duruşu ve divanın oluşturulmasından sonra faaliyet raporu Başkan Niyazi Önen tarafından okundu. Başkan Önen, yıllardır Çanakkale'de futbol için çalışmalar yaptıklarını ve süper lig dahil olmak üzere gerek sportif başarılar ve gerekse alt yapıda önemli yatırım ve başarılara imza attıklarını söyledi. Değişimin her anlamda yarar sağlayacağını belirten Niyazi Önen, bu yıl gerek Türk Ticaret Kanunundaki değişiklikler, gerekse federasyonun değiştirdiği yönetmeliklere ayak uydurmak zorunda olduklarına dikkat çekerek, Çanakkale Dardanelspor'un yönetim yapısının da buna uygun bir yapılandırma içerisine girmesinin kaçınılmaz olduğunu vurguladı.

Önen, iyi kötü günleriyle, başarılı başarısız günleri ile Çanakkale Dardanelspor'da uzun bir süreçte başkanlık yaptığını ve Çanakkale'ye spor alanında hizmet vermekten de son derece gurur ve onur duyduğunu kaydetti. Önen, "Yeni yapılandırma sürecinde artık kulüp başkanlığından çekilerek yönetimi daha kurumsal bir yapı ve dinamizmdeki yeni yönetimlere devretme kararı aldık. Bu süreçte kulübü yıllardır hiç yalnız bırakmayan ve her türlü sevinç ve üzüntüde yanımızda olan gazeteci Osman Saffet Arolat'a kulüp başkanlığını devrediyor olmanın sevincini ve memnuniyetini yaşıyorum. Bundan böyle kulübün sportif yönetim kurulu üyesi olarak göreve devam edeceğim" dedi.

Çanakkale Dardanelsor'da yeni yönetim iki farklı şekilde yapılandırıldı. Kulübün ticari ve hukuki açıdan yetkili yönetim kuruluna Osman Saffet Arolat, Erden Mısırlı, Kenan Mortan ve Suat Durak seçilirken, sportif yönetim kurulu üyeliklerine şu isimler getirildi: Ahmet Tehçi, Ali Akol, Aşkın Değirmenci, Barış Harbi, Bülent Büberci, Bülent Şarlan, Celal Karakaş, Cengiz Demirel, Çağdaş Ergün, Engin Coşkun, Erdal Gezen, Erman Büyükgaga, Ertuğrul Sürgit, Fahri Coşkun, Fahri Temiz, Gökhan Bayram, Hakan Çetin, Hasan Yürükçü, Hayrettin Çetinkaya, İbrahim Ejder, İsmail Öztürk, İsmet Güneşhan, Kemal Güneşhan, Kemal Yüksel, Kenan Mortan, Mehmet Murat Öktem, Mehmet Yıldız, Niyazi Önen, Orçun Oktay, Öznur Doğangün, Timur Ay, Vedat Sezer ve Zekeriya Parlak. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dardanelspor'da Yeni Sayfa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement