Demirkol, Plaket Verilmemesi Nedeniyle Salonu Terk Etti - Son Dakika
Spor

Demirkol, Plaket Verilmemesi Nedeniyle Salonu Terk Etti

Demirkol, Plaket Verilmemesi Nedeniyle Salonu Terk Etti

G.Saraylı yönetici Necati Demirkol, düzenlenen ödül töreninde kendisine plaket verilmediği gerekçesiyle salonu terk etti.

01.06.2014 19:39

Galatasaray'da plaket krizi... Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen geleneksel Pilav Günü'nde Avrupa Şampiyonluğu kazanan iki takım, Kadın Basketbol ve Tekerlekli Basketbol takımları ödüllendirildi. Tarihte ilk kez Galatasaraylılar Cemiyeti'ne fahri üyelik verildi.

NECATİ DEMİRKOL SALONU TERK ETTİ

Ama ya yanlışlıkla ya da kasten büyük bir hata yapıldı. Şube sorumlusu yönetim kurulu üyesi Necati Demirkol adeta 'pas' geçildi. Teşekkür plaketi şubenin küçültülmesi için aylardır özel çaba sarfeden eski şube sorumlusu Mehmet Cibara'ya verildi. Bunun üzerine Necati Demirkol da salonu terk etti.

İSMİ LİSTEDE YOKTU

Son 3 aydır şube sorumluluğuna getirilen ve o günden bu yana biri Avrupa Şampiyonluğu biri de 14 yıl aradan sonra Türkiye Şampiyonluğu olmak üzere iki büyük başarıya imza atan Necati Demirkol'un ismi teşekkür listesinde de yoktu, plaket listesinde de.

FARUK SÜREN, ALİ DÜRÜST VE MEHMET CİBARA'YA PLAKET VERİLDİ

Galatasaraylılar Cemiyeti büyük bir jest yaparak şubeyi kuran Faruk Süren'e teşekkür plaketi verdi. Ardından da bir sene önce yönetimden ayrılan Ali Dürüst'e.. Ve son olarak da Mehmet Cibara'ya.. Ama kimse neden Dürüst ve Cibara'ya plaket verildiğini anlayamadı. Necati Demirkol'un ismi bile teşekkür listesine eklenmemişti. Bu duruma çok üzülen Demirkol salonu ve liseyi arka kapıdan terk etti.

ŞAŞKINLIK YARATTI

Mehmet Cibara Avrupa Şampiyonluğu sırasında ve play-off serisinde bir tane bile maça gitmemişken, şubenin bütçesinin küçültülmesi için uğraşırken ona böyle bir ödül verilmesi hem Galatasaray yönetiminde hem de töreni izleyen üyeler arasında büyük bir şaşkınlık yarattı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Demirkol, Plaket Verilmemesi Nedeniyle Salonu Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement