Depremden etkilenen çocuklar İstanbul'da basketbol maçı izledi - Son Dakika
Spor

Depremden etkilenen çocuklar İstanbul'da basketbol maçı izledi

Depremden etkilenen çocuklar İstanbul\'da basketbol maçı izledi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden etkilenen 18 çocuk, Hepsiburada tarafından İstanbul'a getirilerek Türkiye-Ukrayna basketbol maçını izledi. Çocuklar daha sonra şehri gezdi ve Kahramanmaraş'a dönmek için İstanbul Havalimanı'na gitti.

17.08.2023 14:09  Güncelleme: 14:15

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, KAHRAMANMARAŞ'TA meydana gelen ve 11 ili etkileyen büyük depremden etkilenen 18 çocuk, FIBA olimpiyat ön öleme turnuvasında Türkiye- Ukrayna maçını izledi. Hepsiburada tarafından İstanbul'a getirilen çocuklar daha sonra şehri gezdi.

Hepsiburada, depremden etkilenen Kahramanmaraşlı çocukları İstanbul'da ağırladı. Çocuklar, program kapsamında yaptıkları İstanbul turunun ardından A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'nda Ukrayna ile oynadığı maçı izlediler. Daha sonra 18 çocuk ve beraberindekiler Kahramanmaraş'a dönmek için İstanbul Havalimanı'na geldi.

"İLK KEZ CANLI İZLEDİM"

Salondan ilk kez bir maç izlediğini ifade eden Miraç Cesur, "Hep televizyondan izliyordum. İlk kez canlı izledim. Çok beğendim" dedi.

İstanbul'u çok beğendiğini ifade eden 12 yaşındaki Ceren Culfa ise, "Vapura bindik. Daha önce binmemiştim. İstanbul'u çok beğendim. Çok güzel ve büyük bir yer. Basket maçı izledik. Çok güzeldi" şeklinde konuştu.

"Milli Takımı'mızı Olimpiyat Dönüşü Kahramanmaraş'a Bekliyoruz" yazılı pankart açtıklarını ifade eden Hüseyin Asım Erkan ise millilerin olimpiyat maçlarından sonra deprem bölgesine gelmelerini istediklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Depremden etkilenen çocuklar İstanbul'da basketbol maçı izledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement