Dicle Üniversitesi Futsal Unilig Grup Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Spor

Dicle Üniversitesi Futsal Unilig Grup Şampiyonu Oldu

Dicle Üniversitesi Futsal Unilig Grup Şampiyonu Oldu

Dicle Üniversitesi Futsal takımı son olarak kendi seyircisi önünde Batman Üniversitesi 8-4 yendi ve grubunda oynadığı maçlarda namağlup şampiyon oldu.

13.04.2015 23:04

Dicle üniversitesi futsal takımı kendi grubunda oynadığı maçlarda namağlup şampiyon oldu. Takım, son olarak kendi seyircisi önünde Batman Üniversitesi ile oynadığı maçı 8-4 kazanmayı başardı.

Futsal takımı, bu sezon gruplar ve ÜNİLİG dâhil olmak üzere oynadığı bütün maçlardan yenilgi yüzü görmeden katıldığı her iki organizasyonu da şampiyon olarak tamamladı.

Futsal takım sorumlusu hocalar Okt. Hüseyin Ferdi Soysal ile Arş. Gör. Savaş Ayhan; "Bu sezon gerek grup maçları olsun gerekse ÜNİLİG maçları olsun çıktığımız bütün maçlarda yenilgi yüzü görmeden şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Bizden beklentiyi biliyorduk ve sorumluluğumuzun farkındaydık. Bizler de bu anlayışla hareket ederek sporcu seçimlerinde ve antrenman planlamasında yerinde kararlar alarak isabetli tercihler yaptık. Yaptığımız tercihlerde her şeyden önce sporcuların ahlaklı olmasına ve üniversitemize aidiyet duygusu ile bağlı olmalarına dikkat ettik ve bu konuda da yanılmadık. Bundan sonraki hedeflerimiz arasında önümüzdeki hafta Afyonkarahisar'da oyanayacağımız süperlige yükselme maçlarında şampiyon olup üniversitemizi süperligde temsil etmek ve ÜNİLİG'de Türkiye şampiyonu olmaktır" dedi.

Soysal ve Ayhan;"BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zafer Aktürk'ün her maçı yakından takip ettiğini ve adeta bir taraftar gibi tribünden kendilerini desteklediğini kaydeden Soysal ve Ayhan, Bunun hem kendileri hem de sporcuları için motivasyon kaynağı olduğunu söyledi. Ayrıca bu süreçlerdeki en büyük destekçilerinin yönetim ve aynı zamanda Spor Birliği Başkanı Prof. Dr. Sabri Eyigün ile Spor Birliği Başkan Yardımcıları Nihat Mızrak ve Zafer İpekçi olduğunu belirten Soysal ve Ayhan, kendilerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Dicle Üniversitesi Futsal Unilig Grup Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement