Ertuğrul Sağlam'dan Bursaspor Alt Yapısına Veda - Son Dakika
Spor

Ertuğrul Sağlam'dan Bursaspor Alt Yapısına Veda

Ertuğrul Sağlam\'dan Bursaspor Alt Yapısına Veda

Bursaspor teknik direktörlüğü görevinden istifa eden Ertuğrul Sağlam, veda ziyaretlerine alt yapıdan başladı.

30.01.2013 15:54

Bursaspor teknik direktörlüğü görevinden istifa eden Ertuğrul Sağlam, veda ziyaretlerine alt yapıdan başladı.

Ertuğrul Sağlam, büyük önem verdiği ve birçok karşılaşmasını izlediği Bursaspor alt yapının bugün Eskişehirspor ile oynadığı U-16 ve U-17 Elit Akademi Ligi'ndeki erteleme karşılaşmalarını izledi. Yeşil beyazlıların 4-0 kazandıkları maç sonrası saha kenarında futbolcuları tek tek kutlayan Ertuğrul Sağlam, burada yaptığı konuşmada, "Sizler yetenekli isimlersiniz. Yolunuza devam edin. Daha çok çalışın. Hepinizin A takım formasını giyeceğinizden hiç şüphem yok" dedi.

Yemekte karşılaşmayı izlemeye gelen 16 yaş milli takım teknik direktörü Hakan Tecimeri, antrenör Tamer Sivrikaya, Bursaspor Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Faruk Korkmaz, TFF Marmara Bölgesi antrenörü Sinan Bür ile biraraya gelen Sağlam, ayrılık nedeninin birikimlerin sonucunda olduğunu söyledi. Sinan Bür'ün, "Bursa'ya inanılmaz mutluluklar yaşattınız" sözü üzerine Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi:

"Bursaspor benden sonra da devam edecek. A takımında alt yapının da bir sistemi olması gerektiğini düşündük. 4 yıl içinde bunu uyguladık. Şu an çok iyi işleyen bir alt yapı var. Gelecek teknik direktör buradan faydalanacaktır. Türkiye'nin en iyi alt yapısı burada. A takıma buradan çok oyuncu gelip, Bursaspor'u iyi yerlere götürecektir."

Bursaspor'un bugünkü karşılaşmasını izleyenler arasında U-16 milli takım teknik direktörü Hakan Tecimeri, antrenör Tamer Sivrikaya'da vardı. Ege Cup'ta başarılı olan futbolcularını lig mücadelesinde de yakından izleyen Hakan Tecimeri, maçtan sonra Berke, Ertuğrul ve Enes Ünal ile sohbet ederek, ortaya koydukları futbolu beğendiğini söyledi.

FOTOĞRAF - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Ertuğrul Sağlam'dan Bursaspor Alt Yapısına Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement