Eskişehirli Taekwondo Sporcuları Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım İçin Mücadele Edecek - Son Dakika
Spor

Eskişehirli Taekwondo Sporcuları Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım İçin Mücadele Edecek

Eskişehirli Taekwondo Sporcuları Avrupa Şampiyonası\'nda Milli Takım İçin Mücadele Edecek

Eskişehirli taekwondo sporcuları Kaan Sarıbulut ile Ayber Yeler, Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi ve Eskişehir'i temsil etmek için milli takım için mücadele edecek. Seçmelere katılan genç sporcular, gösterdikleri başarılarla milli formayı giymeye hak kazandılar.

30.09.2023 10:51

Eskişehirli taekwonda sporcuları Kaan Sarıbulut ile Ayber Yeler, Avrupa Şampiyonası'nda milli takım için mücadele edecek.

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenecek olan Taekwondo Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için milli takım seçme müsabakaları Konya'da düzenlendi. Seçmelere Eskişehir'den katılan Kaan Sarıbulut ve Aybel Yeler, gösterdikleri başarılarla milli formayı giymeye hak kazandı. Genç sporcular Sarıbulut ve Yeler, 19-22 Ekim tarihinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi ve Eskişehir'i temsil edecek.

Eskişehir'de spora ve sporculara kattığı değerle dikkat toplayan Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise genç sporcular tebrik edilirken, yeni başarı temennilerinde de bulunuldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Eskişehirli Taekwondo Sporcuları Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım İçin Mücadele Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement