Everton, Wilfried Zaha için Crystal Palace'a Cenk Tosun'u önerdi - Son Dakika
Spor

Everton, Wilfried Zaha için Crystal Palace'a Cenk Tosun'u önerdi

Geçen sezon hayal kırıklığı yaratan Cenk Tosun, Everton'dan ayrılıyor. Ada basını, Everton'ın Wilfried Zaha için Crystal Palace'a 60 milyon sterlin + Cenk Tosun'u önerdiğini yazdı.

26.07.2019 17:47

Beşiktaş'tan rekor bir bedelle transfer olduğu Everton'da son dönemlerde gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaratan Cenk Tosun'la ilgili Ada basınından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi. The Telegraph gazetesi, okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde Everton kulübünün Wilfried Zaha'yı kadrosuna katabilmek için Crystal Palace'a 60 milyon sterlinin yanı sıra milli futbolcuyu önerdiğini yazdı.

CHELSEA DE PEŞİNDE

Haberde Merseyside ekibinin 26 yaşındaki Fildişi Sahilli yıldızı önümüzdeki yıllarda Chelsea'ye kaptırmak istemediği ve bu nedenle Crystal Palace'a bir süredir ilgilendiği Cenk'i de teklif ederek transfer konusunda ne kadar ciddi olduğunu gösterdiği belirtildi. Geride kalan sezonda 29 maçta forma şansı bulan Tosun Paşa, fileleri yalnızca 4 kez havalandırabilirken 3 de asist kaydetmişti.

(Fanatik)

Everton, Wilfried Zaha için Crystal Palace\'a Cenk Tosun\'u önerdi

Son Dakika Spor Everton, Wilfried Zaha için Crystal Palace'a Cenk Tosun'u önerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bursa TS: Bu Cenke o parayı verip transfer eden Everton aklını yitirmiş, cenk küçük takımların büyük yıldızı 2. 3. lig veya Gaziantep Beşiktaş gibi... Gören sanacak Abdulkadir veya Yusuf... 0 0 Yanıtla
  • EFsane: Türkiyede tosun gibi adamdın avrupaya gidip itael ete döndün yazık tosuna 0 0 Yanıtla
  • Tr80: Umarım cenk bir daha milli takıma giremez . Tam tamına 13 milli maçta kaleye sutu yok inanmayan maç özetlerine baksın. Buna bırak golcu demeyi futbolcugu tartışılır. Bunu adam eden taliscaydi. Talisca ölüyü bile golcü ederDi. Şansı taliscayala olmaktı. 0 0 Yanıtla

Advertisement