Pamukörenspor forması giyen Burak Can Öner, babasının tabancasıyla intihar etti - Son Dakika
Spor

Pamukörenspor forması giyen Burak Can Öner, babasının tabancasıyla intihar etti

Süper Amatör Lig takımı Pamukörenspor'da oynayan Burak Can Öner'in ölümü spor camiasını sarstı. Psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürülen 25 yaşındaki futbolcu, babasının silahını ateşleyerek hayatına son verdi.

17.08.2020 16:31  Güncelleme: 17:41

Aydın'da kendi canına kıyan genç futbolcunun ölüm haberi spor camiasını şoke etti. Aydın'ın Kuyucak ilçesinde, 25 yaşındaki futbolcu ve yardımcı antrenör Burak Can Öner babasına ait tabancayı başına dayayıp, ateşleyerek yaşamını sonlandırdı.

Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Pamukörenspor'da forma giyen aynı zamanda yardımcı antrenör olan Burak Can Öner'in babasına ait Kuyucak'ın kırsal Horsunlu Mahallesi'ndeki, 2 katlı binanın altındaki su tesisatçısı ve hırdavat malzemeleri satışı yapılan dükkandan saat 09.00 sıralarında silah sesi duyuldu. Çevredekiler durumu polis ile sağlık ekiplerine bildirdi. Adrese giden ekipler, Burak Can Öner'in cansız bedeniyle karşılaştı.

PSİKOLOJİK SORUNLAR YAŞIYORDU

Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı ileri sürülen Burak Can Öner'in babasının ruhsatlı tabancasını başına dayayarak ateşleyip, intihar ettiği belirlendi.

POLİS NEDENİ ARAŞTIRIYOR

Burak Can Öner'in cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Polis, Burak Can Öner'in intihar nedenini araştırıyor.

Pamukörenspor forması giyen Burak Can Öner, babasının tabancasıyla intihar etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Pamukörenspor forması giyen Burak Can Öner, babasının tabancasıyla intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Yine aynı muhabbet "Psikolojik Sorunları Vardı": Kimsenin boş yere psikolojik sorunları olmaz. Millet maddi sıkıntı yaşıyor. Onun derdine canına kıyıyor. 22 18 Yanıtla
    Adam: Acliktan intihar olmaz.tuzsuz asim dertsiz basim.Arpa pirinc kulak dinc..sevgili ya da soylemedigi buyuk kumar tefe vb borclari meselesi oluyor genelde, 6 4 Niçin: Bakıyorumda yine iktidar trolleri toz kondurmuyorlar biat ettiklerine. Yoksulluk sınırı 8 bin tl yi geçmiş,dolar 7,5 tl,işsizlik yoksulluk diz boyu,icra işlemleri 20 milyonu geçmiş,herkesin gözü birbirinin cebinde,insanlar yoksulluktan ailece siyanürle intihar ediyorlar,belki bu habere hayır diyenlerin çoğuda yardım alıyor,enflasyon almış başını gidiyor,liyakatten ziyade boş insanları torpille yerleştirmeler,demekki tüm ülkede ekonomi tıkırında,herkes memnun,toz pembe... Allah akıl fikir ve izan versin.Yıkanan beyinlere şifa versin. 3 1 Bi .ktirin gidin: Iyiki bi laf ezberlediniz kim ne sıkıntısı çekiyor herkesin elinden10 binlik telefon cebimde 20 tl sigara ev araba sonrada sıkınti çekiyoz öylemi 0 2 Haklısın: Haklısın 1 0
  • Bosch bayi: Sadece şunu söylemek istiyorum. Vedalar gidene değil kalana zordur. Kalkıp siyasete uçan kuşa yürüyen kediye bağladığınız her yorumla insanların günahını tertemiz almışsınız. Sizleri tebrik ediyorum. Klavye delikanlısı kardeşlerim ekonomiden girip 2023 politikasıyla giden canın bir alakası yok. Evet psikolojik bir rahatsızlık var ama sizin bahsettiğiniz bir sebepten dolayı değil belki de eksik kullanılan bir ilaç belki de mevsim geçişlerinin verdiği bir krizden başka birşey değil. Tanımadığınız insanların üzerinden boş zaman değerlendirmesi yapmayın. 0 0 Yanıtla

Advertisement