Galatasaray'da Hajrovic Krizi - Son Dakika
Spor

Galatasaray'da Hajrovic Krizi

Galatasaray\'da Hajrovic Krizi

Galatasaray'da alacakları ödenmediği sebebiyle Hajrovic'in kulübü FIFA'ya şikayet ettiği iddia edildi.

16.05.2014 16:14

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, İzet Hajrovic #39;in alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kulübü FIFA #39;ya şikayet ettiği ve ülkesinden dönmeyeceği yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak, kendilerine herhangi bir resmi yazı gelmediğini söyledi.

Şükrü Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyuncunun durumuyla ilgili olarak, quot;Hajrovic #39;in alacakları konusunda herhangi bir resmi kurumdan bize gelmiş bir ihtar yazısı yok. Böyle bir ödeme sorunu olduğu da benim bilgim dahilinde değil ama bu, olmadığı anlamına da gelmez quot; ifadelerini kullandı.

Kısa süre önce evlenen ve bu nedenle ülkesinde bulunan Hajrovic #39;in, transfer taksidinin 90 gün geçmesine rağmen ödenmemesi nedeniyle kulübe ihtarname çekip, FIFA #39;ya başvurduğu, ardından ödemesinin hafta başında yapılmasına karşın da serbest kalabileceği ileri sürülmüştü.

Galatasaray Kulübü, Hajrovic #39;i geride kalan ara transfer döneminde 3,5 milyon avro bonservis ve 4,5 sezon için toplam 4 milyon 950 bin avro garanti, 10 bin avro da maç başı ücret karşılığında İsviçre #39;nin Grasshoppers takımından kadrosuna katmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Galatasaray'da Hajrovic Krizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement