Gediz'de Cumhuriyet Koşusu düzenlendi - Son Dakika
Spor

Gediz'de Cumhuriyet Koşusu düzenlendi

Gediz\'de Cumhuriyet Koşusu düzenlendi

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Koşusu düzenlendi. Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle organize edilen koşuya 2006-2013 yılları arasında doğan öğrenciler katıldı. Koşu, yeni tamamlanan üç kulvarlı tartan piste sahip İlçe Stadyumunda gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrencilere madalyaları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında verilecek.

26.10.2023 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz İlçesinde Cumhuriyetin 100.yılı etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Koşusu düzenlendi.

Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde organize edilen koşuya 2006-2013 yılları arasında doğan öğrenciler katıldı.

Yenileme işlemleri yeni tamamlanan üç kulvarlı tartan piste sahip İlçe Stadyumunda Minik erkek-kız, Yıldız erkek-kız, genç erkek-kız olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirilen koşuya, Gediz merkez ve köy okullarından öğrenciler katıldı.

Gençleri spora teşvik için sürekli çalıştıklarını ifade eden Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, "Bu çerçevede ilçemizdeki kurumlarımızla işbirliği içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhuriyet Koşusuna katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Her yıl düzenlemiş olduğumuz koşuda dereceye giren öğrencilerimize madalyaları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında verilecek" dedi.

İlce Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur ise, "Sporla milli ve manevi değerlerimizi birleştirerek Cumhuriyetin 100.yılında Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzle Cumhuriyet Koşusu düzenledik. Dereceye giren takımlar önce Kütahya'da, sonra da 10 Kasım'da Ankara'da yapılacak koşuya katılacaklar. Başarılar dilerim" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gediz'de Cumhuriyet Koşusu düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement