Giresunspor'un Antalya Kampı Bitti - Son Dakika
Spor

Giresunspor'un Antalya Kampı Bitti

Giresunspor\'un Antalya Kampı Bitti

Giresunspor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'dan Tarsus İdmanyurdu maçı için, Mersin'e geçti.

24.01.2013 15:36

Giresunspor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Antalya'dan Tarsus İdmanyurdu maçı için, Mersin'e geçti.

Öğlen saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Mersin'e hareket eden yeşil beyazlılar Sultaşa Otel'de Tarsus İdmanyurdu maçı için kampa girdi. Yeşil beyazlılarda ilk yarıda gördüğü sarı kartlarla cezalı duruma düşen Ramazan Durdu, Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasında görev yapamayacak.

YAMAK: SAVAŞAN BİR EKİP SAHADA OLACAK

Yenilenmiş kadrosuyla Tarsus İdmanyurdu ile ikinci yarının ilk maçına çıkacak olan Giresunspor Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, taraftarların artık mücadele eden, savaşan ve rakip yarı alanında etkili olan bir takım izleyeceğini söyledi. Hafta başından bu yana Antalya'da bulunan ve takımın kamp çalışmalarını yerinde izleyen Yamak, sona eren kampın değerlendirmesini de şöyle yaptı:

"Burada yapılan antrenmanlarda takımın performansını üst seviyede gördüm. Bunu da üst düzey kamp yapmamıza borçluyuz. Futbolcuların form durumları en başta bizleri ve ardından teknik heyeti memnun ediyor. Yardımlaşıyorlar, savaşıyorlar, mücadele ediyorlar. Bu durum bizi zorlu geçecek ikinci yarı maratonu öncesinde son derece mutlu ediyor."

Yamak, ikinci yarının ilk maçının kendileri açısından çok büyük önem taşıdığını da belirterek, "İkinci yarının ilk üç maçından alacağımız sonuçlar bize nereye oynayacağımızı çok net bir şekilde gösterecek. Futbolcularımız da bu maçların bilincinde. Tarsus'tan istediğimiz sonuçla dönersek önümüzü daha net görürüz" dedi.

KALEYE KARŞIYAKA'DAN RECEP TRANSFER EDİLDİ

Kaleci arayışlarını sürdüren Giresunspor Karşıyaka'dan Recep Öztürk'ü transfer ederek 1 numaralı sorunu ortadan kaldırdı. Birçok kaleciyi gündemine alan ve bu konuda titiz bir çalışma yürüten Giresunspor yönetim kurulu, Recep Öztürk ile 1.5 yıllık anlaşmaya vardı.

FOTOĞRAF - Giresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Giresunspor'un Antalya Kampı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement