Huntelaar G.saray Maçına Yetişecek mi? - Son Dakika
Spor

Huntelaar G.saray Maçına Yetişecek mi?

Huntelaar G.saray Maçına Yetişecek mi?

Galatasaray'ın Schalke 04 ile oynayacağı mücadele Hollanda basınında da merakla bekleniyor.

13.02.2013 09:25  Güncelleme: 09:24

- SPORX DIŞ HABERLER - Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. turunda 20 Şubat Çarşamba günü Schalke 04 ile oynayacağı mücadele Hollanda basınında da merakla bekleniyor. Portakallar'ın yıldız isimlerinden Wesley Sneiijder'in sarı-kırmızılılarda; Klaas Jan-Huntelaar'ın ise mavi-beyazlılarda oynayacak olması medyada büyük ilgi uyandırdı.

Gelişmeleri yakından takip eden Hollanda basınında yer alan son haberlerde, Klaas Jan-Huntelaar'ın mücadelede forma giyip giymeyeceği sorgulandı. 30 yaşındaki oyuncunun durumunun henüz netlik kazanmadığı belirtilirken; gözünde meydana gelen geçici görme kaybının henüz tam olarak tedavi edilemediği vurgulandı.

"ZAMANLA YARIŞIYORUM"

Sol gözündeki talihsiz sakatlığı ile iligli açıklamalarda bulunan Huntelaar, "Şimdilik tedavi iyi gidiyor gibi. Ancak beklediğimden daha uzun sürdü. Tamamen geçti diyebilmem için daha çok ilerleme kaydedilmesi lazım" ifadelerini kullandı.

Galatasaray mücadelesinden önce hafta sonu Bundesliga'da oynanacak Mainz maçına yetişmek istediğini belirten yetenekli golcü, "Tekrar işe dönmek istiyorum. Mainz'a karşı sahada olmak amacım. Ancak zor görünüyor. Galatasaray maçı için ise zamanla yarışıyorum" diye konuştu ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giyme ihtimalinin olduğuna dikkat çekti.

NE ZAMAN DÖNECEĞİ BELİRSİZ

Tecrübeli forvet, geçtiğimiz hafta Hollanda'nın İtalya ile oynadığı hazırlık maçı için aday kadroya çağırıldı, ancak sol gözününün arka bölgesinde bulunan damarda yaşadığı kanama nedeniyle tedavi için Almanya'ya geri döndü. Görme kaybı tehlikesi olduğu belirtilen milli oyuncu, Schalke 04'ün hafta sonu oynanan Bayern Münih maçında da sahada yer almadı.

Schalke Müdürü Sportif Direktörü Horst Heldt sakatlık ile ilgili, " Böyle bir durumla karşılaşmak bizim için de sürpriz oldu. Huntelaar'ın tedavisi bir süre boyunca devam edecek. Futbolcumuz, iki gün içerisinde de iyileşebilir ama bu tedavi sürecinin daha uzun sürme ihtimali de var. Bunu şu anda bilmiyoruz." dedi.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Huntelaar G.saray Maçına Yetişecek mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement