İnegölspor'da İç Trasferde 4 İmza - Son Dakika
Spor

İnegölspor'da İç Trasferde 4 İmza

İnegölspor\'da İç Trasferde 4 İmza

Spor Toto 2.Lig takımlarından İnegölspor'da geçen cuma günü yapılan genel kurulda üçüncü kez göreve getirilen İlhan Korkmaz başkanlığındaki yönetim kolları sıvadı.

12.06.2013 18:50

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor'da geçen cuma günü yapılan genel kurulda üçüncü kez göreve getirilen İlhan Korkmaz başkanlığındaki yönetim kolları sıvadı. Görev dağılımı yapan yönetim, iç transferde dört tecrübeli isimle sözleşme tazeledi.

İlhan Korkmaz başkanlığındaki yönetim görev dağılımı yaptı. İlhan Korkmaz başkanlığındaki yönetimde İdari As Başkan Kurtiş Güleç, Teknik As Başkan Fahri Ekren, Mali As Başkan Berat Ertopuz, Genel Sekreter Şükrü Alper Kara, Tesisler Sorumlusu Ahmet Aka, Tesisler Sorumlusu Yardımcısı Alaattin Kozlu, Alt Yapı Sorumlusu Eşref Güç, Alt Yapı Sorumlusu Yardımcısı Özcan Gümüştekin, Federasyon Temsilcisi Seçkin Kurşun, Federasyon Temsilcisi Yardımcısı Ahmet Sütçü, Basın Sözcüsü Uğur Şenol, Basın Sözcüsü Yardımcısı Emrah Erim, Futbol Şube Sorumlusu Serkan Taşdemir, Futbol Şube Sorumlusu Yardımcısı Turgay Yazıcı, Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Cebrail Kemer, Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Yardımcıları Ahmet Güç, Adnan Oran ve Salih Göcen, Amatör Kulüpler Temsilcisi Celal Ter, Amatör Kulüpler Temsilcisi Yardımcısı Nazmi Kahraman oldu.

Aynı toplantıda, transfer çalışmalarını yürütecek olan Transfer Komitesi de belirlendi. 10 kişilik Transfer Komitesinde İlhan Korkmaz, Kurtiş Güleç, Berat Ertopuz, Serkan Taşdemir, Şükrü Alper Kara, Cebrail Kemer, Celal Ter, Nazmi Kahraman, Özcan Gümüştekin ve Ahmet Güç yer aldı.

İnegölspor transfer harekatına hızlı başladı. İç transferde Eray Açıkgöz, Mustafa Vargel, Kemal Hastürk ve Alişan Ural'ın sözleşmesini bir yıl uzatılırken, Teknik Direktör Mehmet Bulut ile de yola devam edileceği bildirildi.

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, "2013-2014 futbol sezonu transfer çalışmalarımıza bu gün itibariyle başlamış bulunmaktayız. Geçen yıl ve ondan önceki yıllarda bizlere hizmet etmiş olan 4 futbolcumuzun birer yıl sözleşmelerini uzatmış bulunmaktayız. Kendilerine, bize hiç bir zorluk çıkarmadıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl çok güçlü bir İnegölspor'u halkımıza seyrettireceğiz. Önce defansımızdan başladık. Daha iyi bir defansla inşallah önümüzdeki sezona hazırlanmaya başlıyoruz.

Facebook'ta Bordo-Beyaz sayfasında yayınlanan transfer listesi olduğunu duyduk. Ancak biz kimseye böyle bir liste bildirmedik. Bu yayınlanan liste gerçeği yansıtmıyor" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İnegölspor'da İç Trasferde 4 İmza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement