Jurcevic: Çok Eksiğimiz Vardı - Son Dakika
Spor

Jurcevic: Çok Eksiğimiz Vardı

Jurcevic: Çok Eksiğimiz Vardı

Rizespor- Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulunan Jurcevic, "Üzgünüz çünkü mutlaka kazanmak için sahaya çıkmıştık." dedi.

21.10.2013 22:45  Güncelleme: 23:02

Rizespor maçında Beşiktaş'ın başında çıkan isim olan Nikola Jurcevic, eksik oyuncuların 0-0'lık skora yol açtığını belirtti ve ligin uzun bir maraton olduğunu da ekledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Jurcevic, "Üzgünüz çünkü mutlaka kazanmak için sahaya çıkmıştık. Sakatlıktan dönen ve henüz hazır olmayan oyuncular vardı. Maçtan hemen önce bu isimlere Sivok da eklendi. Elimizden geleni yaptık. Yeteri kadar denemedik, yeteri kadar şut çekemedik. İki önemli puan kaybettik. Lig uzun bir maraton ve bunu telafi edebiliriz." sözlerini kullandı.

Sadece kadın ve çocukların izlediği maçta taraftarlara da teşekkürü ihmal etmeyen Jurcevic, "Bugün tribüne gelen çocuk ve kadın taraftarlara teşekkür ederim. Taraftarlarımızın tamamı bizimle olsaydı belki daha fazla bir itici güç olabilirdi. Onların yokluğu da etki yarattı." dedi.

"POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK"

Beşiktaş'ın tecrübeli isimlerinden Escude ise son vuruşlardaki beceriksizliğin iki puana m acirc;l olduğunu "İlk yarıda pozisyonlar bulup gole çeviremedik. İkinci yarıda kontra atağa iyi çıkan bir takıma karşı oynadık. Bu nedenle zorlandık. İkinci yarıda da pozisyonlar bulduk ama son vuruşu yapamadık. Gol yemememiz iyi tarafı olsa da iki puan kaybetmemiz can sıkıcı." cümleleriyle ortaya koydu.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Jurcevic: Çok Eksiğimiz Vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement