Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Kadınlar Basketbol 1.Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde, Kayseri KASKİ maçında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

18.11.2013 14:50

Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde, Kayseri KASKİ maçında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, başa baş giden bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Kayseri KASKİ'ye 71-64 mağlup olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, ligdeki 3. mağlubiyetini aldı. Ligde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet elde eden Mersin ekibi, 11 puanla 6. sırada yer alıyor. Çarşamba günü Eurocup'ta evinde Norrkoping, ligde de hafta sonu Beşiktaş ile oynayacak olan Güney ekibi, bu 2 maçı kazanıp çıkış yakalamak istiyor.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özcan, Kayseri KASKİ maçını son 3 dakika da şansız bir şekilde kaybettiklerini belirterek, "Genel olarak maça baktığımızda takımımız başa baş bir oyun oynadı. Her ne kadar Kayseri KASKİ 6 maçta 6 galibiyet almış olsa bile bizim genç takımımız, her hafta üstüne koyarak bir basamak yukarıya doğru çıkmayı bugüne kadar bildi. Bu maçta da dişe diş oynadı. Ancak oyuncularımızdan Ecem Güler'in ikinci periyotta 5 faule ulaşması, 3. periyotta Ana Lenas'ın 4. faulü alması oyunda dengeyi bozdu. Hocamız da elinde yeterli rotasyon olmayınca oyuncularımız maçın sonuna diri kalamayıp maçı kaybettiler. Gösterdikleri mücadele, Mersin'e yakışır bir mücadeleydi. Mağlup bile olsalar, göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kendilerini tebrik ediyorum" diye konuştu.

"GRUP LİDERİ OLMAK İSTİYORUZ"

Özcan, artık Kayseri KASKİ mağlubiyetini unutmaları gerektiğini vurulayarak, "Önümüzde Çarşamba günü saat 18.00'da oynayacağız İsveç Noorkoping maçı var. Avrupa'da 2'de 2 yaptık. İnşallah bu maçta da o muhteşem taraftarımız aramızda olacak ve Norrkoping'i yenip grup lideri olarak ilk yarıyı bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ'I DA YENMEK İSTİYORUZ"

Cumartesi günü de ligde Beşiktaş ile karşılaşcaklarını hatırlatan Mehmet Özcan, "O maçı da bu maç geçtikten sonra oturup düşüneceğiz. Hedefimiz Beşiktaş'ı da yenip iyi bir çıkış yakalamak. Buradan tekrar seyircilerimize, taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Bizi yalnız bırakmayın. Çünkü biz sizlerle varız. Sizler olduğunuz zaman oyuncularımızın performansı ve motivasyonu anormal derecede artıyor. Çok güzel bir şekilde basketbol seyrediyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement