Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika
Spor

Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, sakatlıklardan canı sıkkın.

26.03.2014 12:29

Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, sakatlıklardan canı sıkkın. Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, "Canik Belediye maçında Matee Ajavon, Ana Lelas ve Emel Ecem Güler'in sakatlığı oyuncu rotasyonumuz da sıkıntı yarattı. Uzun süre önde götürdüğümüz maçı rotasyondaki darlık nedeniyle oyuncularımızın aşırı yorgunluğu neticesinde kaybettik" dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Canik Belediye'ye 70-63 yenilen Mersin Büyükşehir Belediyesi, ligdeki 12. mağlubiyetini aldı. Ligde oynadığı 25 maçtan 13'de galibiyet alan Mersin ekibi, topladığı 38 puanla 6. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu deplasmanda ligin son maçında Homend Antakya Belediye ile karşılaşacak olan Güney ekibi, zorlu maçtan galip ayrılmak istiyor.

Canik Belediye ile Homend Antakya Belediye maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özcan, Canik Belediye maçında iyi oynadıklarını ifade ederek, "Matee Ajavon, Ana Lelas ve Emel Ecem Güler'in sakatlığı oyuncu rotasyonumuz da sıkıntı yarattı. Uzun süre önde götürdüğümüz maçı rotasyondaki darlık nedeniyle oyuncularımızın aşırı yorgunluğu neticesinde kaybettik. Bundan dolayı üzüntülüyüz. Daha da kötüsü Matee Ajavon ve Ana Lelas'ın yapılan kontrollerinin ardından sezonu kapattıkları belirlendi. Yani kalan maçlarda takımımıza katkı veremeyecekler. Bunun yanında genç oyuncularımız Çisem İnce ile Emel Ece Güler'in sakatlıkları bir süre daha sürecek. Bundan dolayı hem antrenman yapmakta hem de kadro oluşturmakta sıkıntı yaşıyoruz" diye konuştu.

Homend Antakya Belediyesi maçıyla ilgili de Özcan, "Homend Antakya Belediye maçı rahat geçeceğini düşünüyorum. Her iki takımında ligdeki konumlarının belli olduğu ligin son maçının kardeşçe, dostça geçeceğine inanıyoruz. Zaten bizim birçok sakatımız var ve bu maçta daha dikkatli oynayacağız. Ancak her şeye rağmen, sakatlıklarımıza rağmen maçı kazanmak istiyoruz. Bunun içinde oyuncularımızın sahada her türlü mücadeleyi vereceklerine inanıyoruz" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadınlar Basketbol 1. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement