Karapürçek'te Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliği düzenlendi - Son Dakika
Spor

Karapürçek'te Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliği düzenlendi

Karapürçek\'te Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliği düzenlendi

Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde, Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte sporcu ve antrenörler yürüyüş yaparak aile parkına ulaştı. Yürüyüş sırasında Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak 100 metre uzunluğunda Türk bayrağı taşındı ve Uludere mevkisinde doğa yürüyüşüne katılım sağlandı. Etkinliğe, ilçe gençlik ve spor müdürleri, AK Parti ilçe başkanı ve diğer yetkililer de katıldı.

18.09.2023 09:33

Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla yürüyüş yapıldı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde bir araya gelen sporcu ve antrenörler, aile parkına kadar yürüdü.

Yürüyüş sırasında Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla 100 metre uzunluğunda Türk bayrağı taşıyan sporcu ve antrenörler, Uludere mevkisinde doğa yürüyüşüne de katıldı.

Etkinlikte, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Hikmet, AK Parti İlçe Başkanı Halit Çakırbaş, eski AK Parti İlçe Başkanı Ümit Bodur, Akyazı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Kasım Altun, Sapanca Gençlik Merkezi Müdürü Ubeydullah Yıldırım ve Gençlik Lideri Kamile Yüzer de yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Karapürçek'te Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement