Kardemir D.ç Karabükspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Kardemir D.ç Karabükspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Kardemir D.ç Karabükspor\'da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor, Slovenya kampı öncesi son antrenmanı bugün kendi tesislerinde yaparak 3 günlük izne çıktı.

21.07.2012 13:08

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor, Slovenya kampı öncesi son antrenmanı bugün kendi tesislerinde yaparak 3 günlük izne çıktı.

Kırmızı-mavili takım düz koşu ve açma germe hareketlerinin ardından antrenmanı çift kale maç ile sürdürdü. Antrenman sonrası teknik direktör Michael Skibbe takımı toplayarak kısa bir konuşma yaptıktan sonra takıma 3 günlük izin verdi.

Karabükspor Futbol Şube sorumlusu İsmail Durak, Slovenya kampında kuvvetli ve ciddi takımlarla hazırlık maçı yapmayı planladıklarını söyledi.

Gerede kampının kendileri için çok verimli geçtiğini söyleyen Durak, "Gerede kampını 19 Temmuz'da bitirdik ve bizim için çok verimli geçti. İlk etabı kondisyon ağırlıklı çalışma yaparak tamamladık. Hocamızda takımı tanımış oldu. İki gündür kendi tesislerimizde çalışma yaptık ve bugün son idmanı gerçekleştirdik. 25 Temmuz'a kadar takımımız izinli olacak ve kampa hocamızın belirlediği 29 kişi ile gideceğiz" dedi.

Altyapıdan futbolcu çıksın diye dört gözle beklediklerini de anlatan İsmail Durak, " İlk etap kampına hocamız alt yapıdan futbolcu getirdi ve takımda sadece kaleci Ahmet ve Ceyhun'u yurt dışına getirecek. Forvet konusunda ise Slovenya'da yapılacak maçlardan sonra tekrar bir değerlendirme yapacağız. Hocamızın değerlendirmesi sonucunda transferin söz konusu olup olmayacağına karar vereceğiz. Diğer yandan İlhan Parlak'la görüşmelerimiz devam ediyor. Ankaraspor

Bank Asya 1. Lig'e katılmadı. İlhan'ı da kadromuza kattığımız zaman 30 kişi ile Slovenya'ya gitmiş olacağız. Burada ilk olarak Macar bir takımla maç yapacağız. Diğer 3 takımla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Daha kuvvetli ve ciddi takımlarla oynamak istiyoruz. Bununla ilgili çalışma yapıyoruz" diye konuştu.

Selim Teber'in sakatlığında bir sıkıntı olmadığını da ifade eden Durak, şunları söyledi:

"Hocamız Selim Teber'i kadrosunda görmek istiyor. Bizde Selim Teber'le anlaşmaya gayret göstereceğiz. Öte yandan takımda Mustafa Sarp, Güven Varol, Deumi ve İsmail İsa'ya şartlar sunduk. Şartları kabul etmeleri halinde kendileri ile devam edeceğimizi bildirdik. Kabul etmemeleri halinde de kendilerine takım bulmalarını söyledik. Onlarda düşüneceklerini söylediler. Sonrada bize kabul etmediklerini bildirdiler. Bende onlara sorumluluklarımızı yerine getireceğimizi ama vereceğimiz bir hoca nezaretinde antrenmanlarına devam edeceklerini söyledik. Takım bulurlarsa gidecekler. Bulamazlarsa hoca nezaretinde devam edecekler. Karabükspor hiçbir zaman mükellefiyetlerini yerine getirmeyen bir kulüp olmaz. Biz bir sözleşme yaptıysak her zaman yerine getiririz. Ama onlarda şartları yerine getirecekler."

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kardemir D.ç Karabükspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement