Karşıyaka, Batman Petrolspor'u yenerek dış sahadaki serisini sürdürmek istiyor - Son Dakika
Spor

Karşıyaka, Batman Petrolspor'u yenerek dış sahadaki serisini sürdürmek istiyor

Karşıyaka, Batman Petrolspor\'u yenerek dış sahadaki serisini sürdürmek istiyor

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka, deplasman maçlarında kayıp yaşamadan ilerliyor. Hafta sonu konuk olacakları Batman Petrolspor'u da yenerek dış sahadaki galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyorlar. Karşıyaka ayrıca eski teknik direktörleri Mesut Toros'a karşı da mücadele edecek.

03.10.2023 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup'ta oynadığı deplasman maçlarında kayıp yaşamayan Karşıyaka, hafta sonu konuk olacağı Batman Petrolspor'u da yenerek dış sahadaki serisini 3 maça çıkarmak istiyor.

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka, geride kalan hafta Turgutluspor'a, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda 1-0 mağlup olarak liderlik koltuğunu Manisa temsilcisine kaptırdı. Yeşil-kırmızılılar, hem Turgutluspor yenilgisini telafi etmek için hem de dış sahadaki galibiyet serisini sürdürmek için Batman Petrolspor önünde mutlak galibiyet arayacak. Öte yandan Karşıyaka, bu sezon deplasmanda karşılaştığı Eynesil ve Pazarspor mücadelelerinde 3 puana ulaşan taraf oldu.

Kaf-Kaf eski teknik direktörüne karşı

8 Ekim Pazar günü Batman Petrolspor'a konuk olacak Karşıyaka, eski teknik direktörü Mesut Toros'la da karşı karşıya gelecek. İzmir ekibinde 2018-2019 sezonunda çalışan ve 33 maça çıkan 54 yaşındaki çalıştırıcı, bu süreçte yeşil-kırmızılılarla play-off yarı finali oynama başarısı gösterdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karşıyaka, Batman Petrolspor'u yenerek dış sahadaki serisini sürdürmek istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement