Karşıyaka'nın Hedefi Üç Branşta da Şampiyonluk - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'nın Hedefi Üç Branşta da Şampiyonluk

Karşıyaka\'nın Hedefi Üç Branşta da Şampiyonluk

Karşıyaka yönetimi, kulüp binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek üç branşta da hedeflerine ulaşmak istediklerini açıkladı.

12.02.2013 19:28

Karşıyaka yönetimi, kulüp binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek üç branşta da hedeflerine ulaşmak istediklerini açıkladı.

Kulüp binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Karşıyaka Kulübü Başkanı Cihan Büyükoral, futbol, basketbol ve voleybol branşlarında sezon sonu mutlu sona ulaşmak istediklerini söyleyerek yeşil-kırmızılı camiadan destek istedi.

"BASKETBOL ŞUBESİ ÖZERKLEŞMELİ"

Karşıyaka Basketbol Şubesi Başkanı Mutlu Altuğ ise Mayıs ayında yapılacak kongrede basketbol şubesinin özerkleşmesi gerektiğini belirterek, "Mevcut sistemde herkes zor durumda kalıyor. Basketbol özerk olursa, kulübün diğer borçlarına giden naklen yayın, federasyon ve İddaa gelirleriyle bile ayakta durur. Branşımızın sezon sonunda seyahat masraflarıyla birlikte 800 bin TL açık verebilir. Eurochallenge Cup'ın Final-Four organizasyonuna talibiz. Gerekli kaynakları yaratıp, organizasyona ev sahipliği yaparsak gelirlerle kara geçmek istiyoruz. Kaynak için de sponsor görüşmelerimiz var" diye konuştu.

Voleybol Şube Başkanı Güçlü Aydoğdu ise sezon başı 950 bin TL bütçeyle yola çıktıklarını, oyunculara da 170 bin TL ödediklerini açıklayarak, "Sezon sonuna kadar açık verebiliriz ancak önemli olan Karşıyaka'nın 1'inci Lig'e geri yükselmesidir" şeklinde konuştu.

"KADROMUZU KORUMAK İSTİYORUZ"

Futbol Şubesi 2. Başkanı Ali Erten de eski yeni tüm oyuncularla gurur duyduklarını belirterek, "Büyük konuşmayacağız. Ama futbolcuların ve teknik kadronun inanmışlığı bize umut veriyor. Bütçe açığı ile ilgili öngörüde bulunmamız şu an mümkün değil. Gerçek durum Mayıs ayında ortaya çıkar. Kadromuzun dağılmaması için ise sezon sonuna doğru sözleşmesi biten oyuncularımız ile masaya oturarak anlaşmak istiyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'nın Hedefi Üç Branşta da Şampiyonluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement