Karşıyaka'nın Kurtuluşu Statta - Son Dakika
Spor

Karşıyaka'nın Kurtuluşu Statta

Karşıyaka\'nın Kurtuluşu Statta

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak 15'er bin kişilik statların müjdesini vermesi İzmir'de heyecan yaratırken Karşıyaka Başkanı Cihan Büyükoral, 2015'te bitmesi planlanan tesisin, kulübün geleceğini...

24.05.2013 16:25

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak 15'er bin kişilik statların müjdesini vermesi İzmir'de heyecan yaratırken Karşıyaka Başkanı Cihan Büyükoral, 2015'te bitmesi planlanan tesisin, kulübün geleceğini kurtaracağını açıkladı.

Düzenlediği basın toplalntısında projenin detaylarını açıklayan Başkan Büyükoral, "Tam 26 tane loca olacak. Reklam, kira gelirleriyle birlikte kulüp kasasına 7-8 milyon TL girecek. Bu projeyi 20 yıl önce dile getirmiştim, bugüne nasip oldu" dedi. Yeriyle ilgili eleştiriler alan stadın beş girişi olacağını kaydeden Başkan Büyükoral, kulüp binasının da iki ayrı bloğa ayrılacağını sözlerine eklerken şunları söyledi:

"Tüm branşların burada şubeleri yer alacak. Ayrıca ofis kiralama şansımız da ortaya çıkacak. Stadın altında 2 müze ve lisanslı ürün mağazası bulunacak. 30 kişilik engelli tribünü de ihmal edilmeyecek. 30 milyon TL'ye mal olacak tesis için 1 TL bile harcamayacağız. En az 29 yıllık sözleşme ile kullanım hakkını alacağız. Tenis kortları Çiğli'ye taşınacak. İhalenin üç ay içerisinde yapılacağını tahmin ediyoruz."

"SELÇUK YAŞAR'IN ARKASINA SIĞINMAYIN"

Başkan Cihan Büyükoral, kongre gündemine de değindi. Karşıyaka'nın 50-60 senedir Selçuk Yaşar'ın desteğiyle yürüdüğünü ekleyen Büyükoral, "Artık onsuz döneme hazır olmalıyız. 6 Haziran'dak kongre öncesi güçlü bir yönetim oluşmalı. Kimse Selçuk Yaşar'ın arkasına sığınıp, Karşıyaka'yı yönlendirmeyi düşünmesin. Gezinmesinler, oturup yerlerine otursunlar" diye konuşurken eski bBaşkan Özer Kırca'ya da üstü kapalı mesaj yolladı.

Bu arada Karşıyaka, sadece (A) takımın kullanımına tahsis edilmek üzere 30 bin metrekarelik arsa istediği açıklandı. Arsa bulunursa, Selçuk Yaşar Tesisleri tamamen alt yapıya kalacak. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Karşıyaka'nın Kurtuluşu Statta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement