Kırıkkale'de Sporcular Kent Merkezine Spor Salonu İstiyor - Son Dakika
Spor

Kırıkkale'de Sporcular Kent Merkezine Spor Salonu İstiyor

Kırıkkale\'de Sporcular Kent Merkezine Spor Salonu İstiyor

Kırıkkale Gücü Spor Kulübü ve Muhafızlar Taraftar Gurubu ‘40 yıldır bekliyoruz, merkeze spor salonu istiyoruz’ sloganıyla bir basın açıklaması yaparak, ilgililerden kent merkezine bir spor salonu yapılmasını istediler.

10.08.2015 15:35

Kırıkkale Gücü Spor Kulübü ve Muhafızlar Taraftar Gurubu '40 yıldır bekliyoruz, merkeze spor salonu istiyoruz' sloganıyla bir basın açıklaması yaparak, ilgililerden kent merkezine bir spor salonu yapılmasını istediler.

Kırıkkale Lisesi'nin yanında bulunan boş arazide basın açıklaması yapan Kırıkkale Gücü Spor Kulübü ve Muhafızlar Taraftar Gurubu'na, öğrenci aileleri, sporcular ve vatandaşlar destek verdi. Basın açıklamasında bulunan Kırıkkale Gücü Spor Kulübü Başkanı Güven Gündüz, "İlimizin merkezinde spor salonumuz yok. Sporcular spor salonlarına araç ile gelmek zorunda kalıyor. Yaz aylarında pek sorun olmuyor fakat kış aylarında bu durum çok zor bir hale geliyor. Kış aylarında özellikle kız çocuklarımız bu sıkıntıları çok fazla çekiyor. Spor salonu sadece basketbol için değil diğer spor dalları içinde güzel olacak. Hentbol, voleybol, badminton ve benzeri spor dalları ile uğraşan sporcularımız içinde güzel bir yatırım olacak. Şu anda yapmış olduğumuz yer için geçerli değil, merkezde bulunan herhangi bir boş araziye de yapılabilir. İleri ki günlerde projemizi belediye başkanımıza ileteceğiz" şeklinde konuştu.

SALON YAPILIRSA ŞEHİT POLİSİN İSMİ VERİLECEK

Gündüz'ün ardından Muhafızlar Taraftar Gurubu adına Deniz Eren Öztürk'te bir açıklama yaptı. Öztürk yaptığı açıklamada, "Muhafızlar Taraftar Gurubu olarak her zaman sporun ve sporcunun kazanması için elimizden geleni yapıyoruz. Güven Gündüz başkanımız ile bir sohbetimizde bize projeden bahsetti ve hazırladığı proje çok güzel bir proje. Bu proje ile sporcularımıza sunulan imkanlar daha iyi duruma gelecek ve genç kardeşlerimizi spora daha çok teşvik edilecek. Başkanımız ile birlikte ileri ki günlerde gerekli yerlere proje hakkında bilgiler verilecek ve yapılacak olan spor salonu Kırıkkale'nin sporu için büyük bir adım olacak. Eğer spor salonu yapımı kabul edilirse spor salonuna geçtiğimiz günlerde şehit olan Polis Memuru Muhammed Fatih Sivri'nin adını vereceğiz" dedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kırıkkale'de Sporcular Kent Merkezine Spor Salonu İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement