Kocaeli Birlikspor, Kırklarelispor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Kocaeli Birlikspor, Kırklarelispor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kocaeli Birlikspor, Kırklarelispor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kırklarelispor maçının hazırlıklarını sürdüren Kocaeli Birlikspor’da, futbolcuların antrenmanlarda gösterdikleri performans teknik heyeti sevindirdi.

15.01.2015 17:12

Kırklarelispor maçının hazırlıklarını sürdüren Kocaeli Birlikspor'da, futbolcuların antrenmanlarda gösterdikleri performans teknik heyeti sevindirdi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kocaeli Birlikspor, Yarımca Brunga'da tam kadro yapılan sabah idmanında kondisyon ağırlıklı çalışırken, akşam idmanında ise taktik çalıştı. Teknik direktör İsmail Etrekin'in talimatıyla taktik çalışan Kocaeli Birliksporlu futbolcuların idmanda oldukça hırslı olduğu gözlendi. İlk yarım saati istasyon ağırlıklı kuvvet çalışan yeşil siyahlı futbolcular, daha sonra iki grup halinde beşe iki çalıştı.

SERDAR KARGIN HAZIR DEĞİL

Tepecikspor'dan yeni transfer edilen stoper Serdar Kargın idmana katılmadı. Bu futbolcunun hazır olmadığı için Kırklarelispor karşısında kadroya dahil edilmeyeceği belirtildi.

"TEK DERDİMİZ GALİBİYETLER ALMAK"

Teknik direktör İsmail Ertekin, idman öncesi yaptığı açıklamada, "Bu takımın artısı çok fazla,ancak artıyı sahaya yansıtamıyorsan negatif olarak gözükür. Oyuncu grubu hakikaten yetenekli. Kamp döneminde bu eksileri gördük ve ona göre çalıştık. Tek derdimiz var bundan sonra beraberlikler yerine seri galibiyetler almak. Bu haftadan itibaren Kırklarelispor maçıyla birlikte galibiyet serisine başlayacağız" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kocaeli Birlikspor, Kırklarelispor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement