Kuşadasıspor, Şampiyonluk Parolasıyla Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Kuşadasıspor, Şampiyonluk Parolasıyla Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Kuşadasıspor, Şampiyonluk Parolasıyla Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Kuşadasıspor, Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek ve sezon öncesi yapılan transferlerle 20 Milyon TL harcadı. Afyon kampında çalışmalarını sürdüren siyah beyazlı ekip, anasponsorluk anlaşmasıyla da destek buldu. Kuşadasıspor Kulüp Başkanı Alim Emiroğlu, özel firma temsilcilerine teşekkür ederek ilçedeki turizm tesisleri ve ticari kuruluşların da destek vermelerini istedi.

06.08.2023 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Kuşadasıspor şampiyonluk parolası ile sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Yapılan transferler sonrası 20 Milyon TL harcayan siyah beyazlı ekip, Afyon kampında çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Bu arada Kuşadasıspor Kulüp Başkanı Alim Emiroğlu, yöneticiler Atilla Yolçi ve Aydın Sağlam'ın da katıldığı imza töreni geçen yıl takıma anasponsor olan özel bir firma bu yıl da yapılan protokol ile anasponsor oldu. Açıklama yapan Başkan Alim Emiroğlu, özel firma temsilcilerine teşekkür ederek ilçedeki çeşitli turizm tesisleri ve ticari kuruluşların da Kuşadasıspor'a destek vermesini istedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kuşadasıspor, Şampiyonluk Parolasıyla Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement