Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Yılın İl Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü - Son Dakika
Spor

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Yılın İl Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Yılın İl Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kırıkkalegücü Spor Kulübü 16. Ulusal Spor Ödülleri'nde, spora ve sporcuya desteklerinden dolayı 'Yılın İl Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü. Başkan Işık, ödül töreninde spora ve sporcuya yaptığı maddi manevi desteklerden dolayı teşekkür edildiğini belirtti ve Kütahya Belediyesi olarak amatör sporlar başta olmak üzere spora ve sporcuya desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

14.11.2023 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kırıkkalegücü Spor Kulübü 16. Ulusal Spor Ödülleri'nde, spora ve sporcuya desteklerinden dolayı 'Yılın İl Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü.

Ödül töreninde Başkan Işık'a spora ve sporcuya yaptığı maddi manevi desteklerden dolayı teşekkür edilerek özellikle Kütahya'da amatör spora yapılan desteğin çok kıymetli olduğu vurgulandı.

Kırıkkalegücü Spor Kulübü Başkanı Güven Gündüz'e ve emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Işık, Belediye Kütahyaspor ve Kütahya Belediyespor olarak binlerce çocuğumuzu sporla buluşturduklarını dile getirdi. Işık, Kütahya Belediyesi olarak amatör sporlar başta olmak üzere spora ve sporcuya desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, Yılın İl Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement