Lider Erbaaspor 2.yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Lider Erbaaspor 2.yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Lider Erbaaspor 2.yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 4.Grubu 28 puanla lider bitiren Erbaaspor 2. yarı için hazırlıklarına başladı.

06.01.2016 15:54

Bölgesel Amatör Lig 4.Grubu 28 puanla lider bitiren Erbaaspor 2. yarı için hazırlıklarına başladı.

Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta ilk yarıyı Yeni Amasyaspor'un önünde 4 puan farkla lider bitiren Erbaaspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara, sezon sonunda lig şampiyonu olarak playofflara kalıp 3.lig'e yükselmek için çalıştıklarını ifade etti. Ligin uzun maraton olduğunu ifade eden Kara, "Çok şükür ilk yarının böyle bitmesi bizi umutlandırdı. Umudumuzun peşinde koşturacağız. Onun için eksik gördüğümüz yerlere yeni arkadaşlar dahil oldu. Onlar da ince elenip sık dokunarak takıma katılan arkadaşlarımız. İlk yarıda umudumuzun peşinden koştuğumuz gibi yeni oyuncuların bu umuda katkı yapacağını düşünüyoruz. Sezon sonunda bizim içinde şehrimiz için de hayırlısı olsun. Kısmet ne olacağını bilemeyiz ancak biz gayret edeceğiz takdir tabi ki Allah'ın" dedi.

ERBAASPOR KAMP İÇİN ANTALYA'YA GİDİYOR

7 Aralık'ta kamp için Antalya'ya hareket edeceklerini söyleyen Kara, "7 Aralıkta başlayacağız 17 Aralık'a kadar 10 günlük bir periyotumuz var. Burada 4 hazırlık maçı yapacağız. Oynamamış arkadaşlarımızın da seviyesini yükseltmek için onlara biraz daha fazla şans vereceğiz. Bizim sezon başında yaptığımız bir kamp vardı. Nevşehir'deki kamp çok verimli geçmişti. Bu kampımızın da onun gibi verimli olmasını istiyoruz. Çalışacağız, gayret edeceğiz sonuçta da inşallah Rabbim iyi şeyler takdir edecektir" diye konuştu.

SADECE MADDİ BAĞLARLA BU İŞLER OLMUYOR

Takımın kuruluş amacının Erbaaspor'u üst liglere çıkartmak olduğunu ifade eden Erbaaspor Kulübü Başkanı Bülent Uzun "Biz takımı kurarken amaçladığımız bir şey vardı. Karakterli oyunculardan kurulu, karakterli insanlardan kurulu karakterli bir takım yapmayı amaçladık. ve bunun da semeresini aldık. Şuanda takımımız bir aile ortamında bir aile olduk. Büyük bir aileyiz biz şuanda. Sadece maddi bağlarla bu işler olmuyor. Başarı gelmiyor. Manevi bağlar oluşturmak gerekiyor. Duygusal bağlar oluşturmak lazım. Biz bunu başardık ve bunun neticesinde de takımımız ligin ilk yarısını 4 puan farkla lider kapattı. Belki bizden daha fazla para harcayan takımlar vardır. Belki daha iyi transferler yapan takımlar vardır, ama şuanda netice itibariyle biz bu ligin lideriyiz. Lig bundan sonra da hem bizim için hem de diğer takımlar için iyi şekilde geçer. Ben bu ligde şunu gördüm. Yenemeyeceğimiz takım da yok. Gelip bizi yenemeyecek takım da yok. Sürprizlerle dolu bir lig bu BAL ligi biz kimseyi hafife almıyoruz. Kimse de bizi hafife almasın. Biz yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz" dedi.

Devre arasında kadroya kattıkları 3 futbolcu dışında bir transfer daha yapmayı planladıklarını ifade eden Başkan Uzun, "Şu ana kadar yapmış olduğumuz üç transfer var. Çok transfer yapmayı düşünmüyoruz. Bir tane daha transfer yapacağız. O transfer de bitme aşamasında. Sadece kulüple olan bağlantılarını kopartmasını bekliyoruz. Ondan sonra bu transferimizi de açıklayacağız" şeklinde açıklamalarda bulundu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Lider Erbaaspor 2.yarı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement