Lüleburgazspor'da İstifa Depremi - Son Dakika
Spor

Lüleburgazspor'da İstifa Depremi

Lüleburgazspor\'da İstifa Depremi

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Lüleburgazspor Kulübü'nün Başkanı Akif Beşer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Armutlu Belediyespor mağlubiyeti ardından istifa etti.
Akif Beşer yaptığı yazılı açıklamada istifasını duyurarak, "Başkanı olduğum ve bu"...

20.11.2013 10:41

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Lüleburgazspor Kulübü'nün Başkanı Akif Beşer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Armutlu Belediyespor mağlubiyeti ardından istifa etti.

Akif Beşer yaptığı yazılı açıklamada istifasını duyurarak, "Başkanı olduğum ve bu görevde olmaktan gurur duyduğum Lüleburgazspor Kulübü Başkanlığı'ndan istifa ediyorum. Ben ve yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma bu görevi veren Lüleburgazspor üyeleri ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Görevde olduğumuz süreçte elimizden geldiği kadar maddi ve manevi her şeyimizi Lüleburgazsporumuza verdik, ama gördük ki son maçımız olan Armutlu Belediyespor maçında ne taraftarımız ne de şehrin eşrafını memnun edememişiz. Bizim çalışmamızdan rahatsız olmuşlar ki, ben ve yönetim kurulumuzu istifaya çağırmışlardır. Bizler de onların sesine kulak verip istifa ettik. Bundan sonra olacak yeni yönetim kuruluna da sonsuz destek vereceğiz. Ben ve yönetim kurulum görev süremde desteklerini esirgemeyen başta Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz'a, emniyet mensuplarına, saygı değer basın mensuplarına ve bizden manevi desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Lüleburgazspor'un kendi evinde Armutlubelediyespor takımına 2-0 yenilmesinin ardından tribünde de olaylar çıktı. Lüleburgazspor'un yenilmesine sinirlenen taraftarlar, yönetimi istifaya davet ettiler. Lüleburgazspor taraftarları yönetimini protesto ederek, 'Yönetimi stadı terk et, yönetim istifa, Siyami Aslan' tezahüratlarında bulunan ve sinirlerine hakim olamayan çok sayıda taraftar aniden protokol tribününe doğru hareketlendi.

Olaya emniyet güçleri müdahale ederken, maç sonrası uzun süre tribünlerden ayrılmayan taraftarlar daha sonra D-100 tarafında bulunan kulüp binasına yürüdüler. Yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu yönetimi burada da protesto etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Lüleburgazspor'da İstifa Depremi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement