Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktör Yardımcısı Açıklaması - Son Dakika
Spor

Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktör Yardımcısı Açıklaması

Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktör Yardımcısı Açıklaması

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktör Yardımcısı Koçal, ''Bugün arkadaşlar şunu gösterdiler ki biz bu ligde varız ve ligde de kalacağız'' dedi.

09.02.2014 18:00  Güncelleme: 13:50

PTT 1. Lig'de sahasında Şanlıurfaspor'u 2-0 yenen TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktör Yardımcısı Besim Koçal, "Bugün arkadaşlar şunu gösterdiler ki biz bu ligde varız ve ligde de kalacağız" dedi.

Koçal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, 4 hafta önce takımın başına geldiklerini ve bu süreci hazırlık dönemi olarak geçirdiklerini söyledi.

Şanlıurfaspor maçıyla da bir çıkış aradıklarını belirten Koçal, şöyle konuştu:

"Bu maçla beraber lige başlamak istiyoruz. Eksi 7-8 puan gibi bir dezavantajla lige başlamış olduk. Bugün arkadaşlar şunu gösterdiler ki biz bu ligde varız ve ligde de kalacağız. Bu hafta rakiplerimizin de puan kaybetmesiyle puan açığı biraz daha kapanmış oluyor. Şanlıurfaspor, deplasmanda en iyi top oynayan ve mücadele eden bir takım. Savunmayı çok iyi yapan bir takım. Bu takıma gol yemeden gol atmamız gerekiyordu. Bunu da başardık. Gol yemeden yenmeyi başarıp bu haftayı 3 puanla kapattık. Artık içeride maç kaybetmeye tahammülümüz yok. Krediyi tüketmişiz. Bu da ister istemez takım üzerinde baskı ve stres oluşturuyor. Takıma yeni katılan arkadaşların adaptasyon sorunu ve fiziksel eksikleri var. Bu oyuncularımız takıma alıştıkça ilerleyen haftalarda daha faydalı olacaklar. Bugün, Linyitspor'un önü açık olduğunu bu ligde kalıcı olacağını herkes gördü. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal da maça 7-8 yeni oyuncuyla çıktıklarını dile getirdi.

Geçen haftalarda özellikle Kahramanmaraşspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında iyi oyun oynadıklarını ifade eden Kapsal, "Bugün ise hem eksik buraya geldik hem de kendi ayağımızdan kaptırdığımız toplardan gol yedik. Özellikle ilk yarı devre arasına beraberlikle girebilirdik. İkinci yarı istenilen oyunu oynayamadık. Linyitspor, bu maçı hak eden taraftı. Daha istekli ve arzulu oynadı. İkinci yarı iyi oynamasak da pozisyona girip beraberliği yakalayabilirdik. Sonuç olarak baktığımızda bugün iyi oyun oynayamadık. TKİ Tavşanlı Linyitspor'u kutluyorum" diye konuştu.

Maçın ardından, TKİ Tavşanlı Linyitsporlu futbolcular, formalarını sahanın ortasına sererek yönetime uyarıda bulundu.

Takım kaptanı Abdi Aktaş, konuyla ilgili olarak sezon başından beri takım arkadaşlarının çekmiş olduğu bir takım sıkıntılarının olduğunu aktardı.

Maç bittikten sonra futbolcuların formalarını çıkararak sahanın ortasına serdiklerini kaydeden Aktaş, "Sezon başından beri olan sıkıntıların çözülmesi için bir uyarıydı. Sıkıntılarımızın biran önce çözülmesi için yaptık. Biz saha içerisinde mücadele ediyoruz ve bunun karşılığını almak istiyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktör Yardımcısı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement