Manisa'nın altın kızı Ravza Bodur Türkiye Badminton Şampiyonu - Son Dakika
Spor

Manisa'nın altın kızı Ravza Bodur Türkiye Badminton Şampiyonu

Manisa\'nın altın kızı Ravza Bodur Türkiye Badminton Şampiyonu

Selendi Belediyespor Kulübü sporcusu Ravza Bodur, Samsun'da yapılan 19 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Tek Kadınlar Türkiye Şampiyonu oldu. Bodur, altın madalyanın yanı sıra turnuvanın fair play ödülüne de layık görüldü. Başarılı sporcu, Belediye Başkanı Nurullah Savaş'ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

17.11.2023 18:04  Güncelleme: 18:05

Badminton sporunda Manisa'nın altın kızı olarak bilinen ve bu zamana kadar birçok yarışmada altın madalya kazanan Selendi Belediyespor Kulübü sporcusu Ravza Bodur, Samsun'da yapılan 19 yaş altı Türkiye Badminton sampiyonasinda Tek Kadınlar Türkiye Şampiyonu oldu.

Samsun'da yapılan yarışmada altın madalyanın sahibi olan Ravza Bodur altın madalyayla birlikte turnuvanın fair play ödülüne de layık görüldü. Antrenörleri Zeliha ve Okan Demir'in çalıştırdığı Ravza Bodur, altın madalya aldıktan sonra Selendi'ye gelişinde Belediye Başkanı Nurullah Savaş'ı ailesiyle birlikte ziyaret etti. Başarılı sporcu Ravza Bodur Belediye Başkanı Savaş'a teşekkür ederek, "Altın madalyalarımıza bir yenisini daha ekledik. Bundan sonra da sizlerin desteği ile madalyalarımızı almaya devam edeceğim." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisa'nın altın kızı Ravza Bodur Türkiye Badminton Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement