Manisaspor Kaptanı Erdi Öner: "İkinci Yarıda İşimiz Daha Zor" - Son Dakika
Spor

Manisaspor Kaptanı Erdi Öner: "İkinci Yarıda İşimiz Daha Zor"

Manisaspor Kaptanı Erdi Öner: "İkinci Yarıda İşimiz Daha Zor"

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı 6 puan farkla lider tamamlayan Manisaspor'un Antalya kampı sürerken, takım kaptanı Erdi Öner, "İkinci yarıda işimiz daha zor" dedi.

07.01.2016 12:21

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı 6 puan farkla lider tamamlayan Manisaspor'un Antalya kampı sürerken, takım kaptanı Erdi Öner, "İkinci yarıda işimiz daha zor" dedi. Futbolda önde gitmenin dezavantaj olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, zirvede yer almanın kendilerini hedef takım haline getirdiğini belirterek, "Bu aşamada rakiplerimizin ne yaptığından öte, bizim ne yapacağımız önemli. Öncelikli hedefimiz, uzun lig maratonunda yaşanacak kayıpları telafi edebilmek için puan farkını artırmak olmalı. O yüzden ikinci yarıya iyi başlamalıyız" şeklinde konuştu.

Manisaspor'un gerçek bir kolej takımı olduğunu, birbirine inanan ve güvenen futbolcular arasında hiçbir sorun bulunmadığını sözlerine ekleyen deneyimli futbolcu yaşanan ekonomik sıkıntıya da değinerek, "Bu problemler sadece bizde değil, pek çok kulüpte yaşanıyor. Yöneticiler ve teknik heyet sorunları çözmek için ellerinden geleni yapıyor.  Sıkıntı her zaman olabilir. Önemli olan, böyle dönemlerde kenetlenip başarıya ulaşmak" ifadesini kullandı. Futbolun seyirciyle güzel olduğunu dile getiren Erdi, ikinci yarıda taraftarlardan daha fazla destek beklediklerini söyledi.

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manisaspor Kaptanı Erdi Öner: 'İkinci Yarıda İşimiz Daha Zor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement