Mehmet Metin Özen Anısına Taekwondo Turnuvası Düzenlenecek - Son Dakika
Spor

Mehmet Metin Özen Anısına Taekwondo Turnuvası Düzenlenecek

Mehmet Metin Özen Anısına Taekwondo Turnuvası Düzenlenecek

Geçen yıl vefat eden ve önceki dönemlerde Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yapan Mehmet Metin Özen anısına İncesu Spor Salonu'nda Taekwondo İl Şampiyonası düzenlenecek. Turnuva, İncesu Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kayseri Taekwondo İl Temsilciliği tarafından organize edilecek. Minikler Dostluk Taekwondo İl Şampiyonası ise 25-26 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

23.11.2023 11:00  Güncelleme: 11:01

Geçen yıl vefat eden ve önceki dönemlerde Kayseri Gençlik ve Spor İlMüdürlüğü yapan Mehmet Metin Özen anısına Taekwondo Turnuvası düzenlenecek.

İncesu Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kayseri Taekwondo İl Temsilciliği tarafından merhum Mehmet Metin Özen anısına İncesu Spor Salonu'nda Taekwondo İl Şampiyonası düzenlenecek. Minikler Dostluk Taekwondo İlŞampiyonası 25-26 Kasım tarihleri arısında İncesu Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

MehmetMetin Özen, Iğdır ve Kayseri'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlerinin ardından Ankara Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde çalıştığı dönemde geçirdiği kalp krizi sonucu geçen yıl vefat etmişti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mehmet Metin Özen Anısına Taekwondo Turnuvası Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement