Mersinli Sporcu Tuncer Yeşil Drag Şampiyonasında Çifte Kupa Kazandı - Son Dakika
Spor

Mersinli Sporcu Tuncer Yeşil Drag Şampiyonasında Çifte Kupa Kazandı

Mersinli Sporcu Tuncer Yeşil Drag Şampiyonasında Çifte Kupa Kazandı

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Drag Şampiyonasının 2. ayak yarışında Mersinli sporcu Tuncer Yeşil, Süper Street kategorisinde birinci olarak kupa kazandı. Ayrıca Pro Street kategorisinde ikinci olan Yeşil, başarılı performansıyla dikkat çekti. Yarış sonrası konuşan Yeşil, önümüzdeki yarışlarda da başarılı olmayı hedeflediğini belirtti ve Akdeniz Belediyesi Başkanı Mustafa Gültak'a destekleri için teşekkür etti.

19.09.2023 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Drag Şampiyonasının 2. ayak yarışında Mersinli sporcu Tuncer Yeşil çifte kupa sevinci yaşadı.

Antalya'da Kepez Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 2. ayak yarışlarına birçok şehirden onlarca sporcu katıldı. Motosiklet tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği şampiyona renkli görüntülere sahne oldu. Mersinli sporcu Tuncer Yeşil, şampiyonada iki farklı kategoride yarıştı. Süper Street kategorisinde 8.314 ile en iyi saniyeyi elde eden Yeşil, birinci olurken Pro Street kategorisinde ise ikinci oldu.

Yarışların tamamlanmasının ardından kupasını almak için kürsüye çıkan Mersinli sporcu Tuncer Yeşil, "Çok şükür kazasız belasız bir yarışı daha tamamladık. İnşallah önümüzdeki yarışları da kazasız bir şekilde tamamlayarak Mersin'e, Türkiye Şampiyonası kupasını getirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Akdeniz Belediyesinin destekleriyle yarışlara katıldığını belirten Yeşil, "Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersinli Sporcu Tuncer Yeşil Drag Şampiyonasında Çifte Kupa Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement