Mıyc Kış Trofesi Yat Yarışları - Muğla - Son Dakika
Spor

Mıyc Kış Trofesi Yat Yarışları - Muğla

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yat yarışlarından detatylar Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) Kış Trofesi Yelkenli Yat Yarışları'nın beşinci ayağı, Marmaris'te başladı Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) Kış Trofesi Yelkenli Yat Yarışları'nın beşinci ayağı, Marmaris'te başladı.

16.04.2016 21:36

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yat yarışlarından detatylar

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) Kış Trofesi Yelkenli Yat Yarışları'nın beşinci ayağı, Marmaris'te başladı

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) Kış Trofesi Yelkenli Yat Yarışları'nın beşinci ayağı, Marmaris'te başladı.

MIYC tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen yarışların beşinci ayağına, 25 yatla yaklaşık 170 kişi katıldı.

Hakem komitesinin yarış parkurunu belirleyen dubaların yerleştirmesinin ardından yelkenli yatlar, yarışın ilk gününün sabah saatlerinde Netsel Marina'dan çıkarak körfeze açıldı. Yarışçılar, ilk olarak antrenman turları atarken bir taraftan da yarış için uygun rüzgarın çıkması beklendi.

Yarışta birinci olmak için mücadele veren yatlar, körfezde renkli görüntüler oluşturdu. Kıyıdaki vatandaşlar, yelkenlileri ilgiyle izledi, fotoğraf çekti.

Yat Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Halit Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5.ayağın yarış için uygun bir rüzgarda yapıldığını söyledi.

Marmaris koyunun her zaman rüzgar sürprizi yapabildiğini belirten Keskin, "Bugün 9-10 knot rüzgarla yarışımız yapıldı. Bu ayaktaki yarışa 25 tekne katılıyor. Yarışlarda Yunanistan'ın Rodos'tan, Hollanda'dan ve Rusya'dan birer tekne var. Bugün iki yarış yarın da bir yarışla 5. ayağı tamamlamış olacağız." dedi.

Yarışlar yarın da devam edecek.

Mıyc Kış Trofesi Yat Yarışları - Muğla
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mıyc Kış Trofesi Yat Yarışları - Muğla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement