Moyes'e Bütçe Verilecek - Son Dakika
Spor

Moyes'e Bütçe Verilecek

Moyes\'e Bütçe Verilecek

Manchester United menajeri David Moyes, ligde Tottenham'a ve FA Cup’ta Swansea’ye evinde üst üste kaybedince yeniden yoğun eleştiri altında.

07.01.2014 03:21

Tecrübeli teknik adam, bilhassa transferler noktasında eleştirilirken kendisinin Everton günlerinde de bu hususta iyi olmadığını söyleyenlerin sayısı az değil. Zirveye oynayan diğer pek çok takımda olduğu gibi Futbol Direktörü ya da Sportif Direktör makamının United'da da tahsis edilmesini savunan görüş sahipleri, tek adamlık sisteminin artık işlemediği savında ortaklaşıyorlar. Yalnızca yakından tanıdığı oyuncuları transfer etmekle ilgilendiği gözlenen David Moyes'in özellikle dünya çapında yapılan taramaları ortak akıl ile değerlendirecek birine ihtiyaç duyduğu fikri, bugünlerde Ada'da popüler.

Rooney imzalamayabilir

Açıkça takviyeye ihtiyaç duyan Manchester United, şimdilerde masada Wayne Rooney'nin yeni kontrat görüşmeleri ile yoğun şekilde ilgilenirken, Rooney'nin yanı sıra Patrice Evra ve Rio Ferdinand'ın son kontrat senesinde olması da mevkilerine kısa ya da orta vadede takviyeyi zorunlu kılıyor. Ayrıca sözleşme uzatılması ihtimali yüksek olan Nemanja Vidic ve Fabio da şu sıralar istedikleri takımla görüşme hakkında sahip.

Yönetim keseyi açsa da...

Moyes ise Ocak transfer dönemi için pek iyimser değil. Panik transferinden kaçınmak isteyen kulüp, mümkün olan takviyeleri yapmak için İskoç menajere kayda değer bir bütçe verecek. Fakat İskoç hoca, "Birilerini almak istiyoruz, ama hangileri mümkün bilmiyoruz. Aciliyet bizi aldatmamalı, Ocak'ta transferi mümkün olmayan futbolcuları alamayız." derken Everton'dan Leighton Baines'in yanı sıra Atletico Madrid'den Diego Costa'dan da bahsediyor olabilir.

Son şampiyon havlu attı!

Orta sahadaki bariz eksikliğin yanı sıra savunma hattında güvenilir ve istikrarlı oyuncu sayısının azlığı, hücum hattında Rooney ile Van Persie'ye aşırı bağımlılıkla birleşince United'ın sezon hedeflerinin tümü zora girdi. Kuşkusuz domino etkisini başlatan, kulüp organizasyonu ince ince işleyen Alex Ferguson'un tribüne çıkması olurken United'ın yöneticileri de durumun farkında olarak David Moyes'e destek verdiklerini bir kez daha açıkladılar.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Moyes'e Bütçe Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement