Muratpaşa Belediyesi, Deniz Baykal Spor Tesislerinin İnşaatına Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Muratpaşa Belediyesi, Deniz Baykal Spor Tesislerinin İnşaatına Devam Ediyor

Muratpaşa Belediyesi, Deniz Baykal Spor Tesislerinin İnşaatına Devam Ediyor

Muratpaşa Belediyesi, 30 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği Deniz Baykal Spor Tesislerinin inşaatına hızla devam ediyor. Antalya'da adını taşıyacak olan tesis, 8 bin metrekare alana inşa ediliyor ve içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu ve dünya standartlarında bir okçuluk sahası bulunacak. Tesisin tamamlanması hedefi yeni yıl ile birlikte gerçekleştirilecek.

22.11.2023 13:12

Muratpaşa Belediyesi'nin 30 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği Deniz Baykal Spor Tesislerinin inşaatı hızla devam ediyor.

TBMM'ye 1973'te Antalya milletvekili olarak giren Maliye, Enerji ve Tabi Kaynaklar, Dışişleri bakanlıkları ile Başbakan Yardımcılığı görevlerini yürüten ve 11 Şubat'ta hayata veda eden CHP'nin 4'üncü Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Antalya'da adını taşıyacak spor tesisleri inşaatı devam ediyor. Muratpaşa Belediyesi'nin Kızılarık Mahallesi'nde 8 bin metrekare alana inşa ettiği tesis 30 milyon liraya mal olacak. Yarı olimpik yüzme havuzu ve dünya standartlarında bir okçuluk sahasının yer alacağı tesisin yeni yılla birlikte tamamlanması hedefleniyor. Merhum Deniz Baykal'ın adının, memleketi Antalya'da spor tesisine verilmesi haziran ayında Muratpaşa Belediye Meclisi'nde siyasi partilerin oy birliğiyle kabul edilmişti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Muratpaşa Belediyesi, Deniz Baykal Spor Tesislerinin İnşaatına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement