Mustafa Denizli'ye Ziyaret - Son Dakika
Spor

Mustafa Denizli'ye Ziyaret

Mustafa Denizli\'ye Ziyaret

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Arif Yılmaz Çaykur Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli'yi ziyaret etti.

03.05.2013 14:28  Güncelleme: 14:43

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz beraberindeki heyet ile birlikte Çaykur Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli'yi ziyaret etti.

Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Midilli, Üniversite Genel Sekreteri ve Çaykur Rizespor A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Köroğlu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Adnan Er ve Özel Kalem Müdürü Mehmet Kalem de Üniversite Rektörü'ne eşlik etti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz ziyarette, Çaykur Rizespor A.Ş. teknik direktörü Mustafa Denizli'yi tebrik ederek, "Marka olan Mustafa Denizli hocamızla birlikte inşallah Çaykur Rizespor'umuzun Spor Toto Süper Lig'de de aynı başarılarla yoluna devam etmesini temenni ediyorum. Üniversite olarak her alanda Çaykur Rizespor'umuza elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.

RTE Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Çaykur Rizespor'un beş yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselmesinin 7'den 70'e tüm Rizelileri sevince boğduğunu söyledi. Yılmaz "Bizlere bu sevinci yaşatan Çaykur Rizespor kulüp başkanı Metin Kalkavan'ı, Kulüp yöneticilerini, teknik direktör Mustafa Denizli'yi ve ekibini kutluyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Denizli, Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz'a teşekkür ederek, tüm üniversite personelini ve öğrencileri Çaykur Rizespor maçlarına beklediklerini ve üniversite ile işbirliği içerisinde Rize şehrinde futbol kültürünün gelişmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi.

U-20 Dünya Kupası hakkında da önemli açıklamalar yapan Denizli, "Dünyadaki bütün önemli futbolcular U-20 dünya kupasında kendisini göstermekte. Geleceğin yıldızları Rize'de oynanacak maçlarda ortaya çıkabilir.

Bu ülkemiz ve Rize için çok önemli bir fırsattır" dedi.

Türkiye'nin FİFA U-20 Dünya Kupası'ndan yüzünün akıyla çıkması halinde bunun, Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası veya olimpiyatlar için veri olarak kabul edileceğini söyleyen Denizli, "U-20 Dünya Kupası'nda ülke olarak önemli bir sınav, çok kapsamlı, çok detaylı bir dönem bizi bekliyor. Bu sadece bir Rize sınavı değildir. Bu bizim için bir ülke sınavıdır. Buradan yüzümüzün akıyla çıkacağız. Hem gelen misafirlere olağanüstü ve saygı da kusur etmeden hizmet edeceğiz, hem takımımızı destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

(Gf-ÖS-S)

03.05.2013 14: 16: 24

TSI

NNNN - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mustafa Denizli'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement