Oscar Tabarez'den Suarez Açıklaması! - Son Dakika
Spor

Oscar Tabarez'den Suarez Açıklaması!

Oscar Tabarez\'den Suarez Açıklaması!

Uruguay teknik patronu, Kosta Rika karşısında alınan şok yenilgi sonrasında maçı yedek kulübesinde tamamlayan Suarez'in durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

15.06.2014 11:34

Uruguay Milli Takım Teknik Direktörü Oscar Tabarez, takımın yıldız futbolcusu Luis Suarez #39;in Perşembe günü İngiltere ile oynanacak maçta forma giymesinin henüz kesinleşmediğini söyledi.

Güney Amerika temsilcisi D Grubu #39;ndaki ilk maçında Kosta Rika #39;ya 3-1 #39;lik skorla boyun eğerek son 16 şansını zora sokarken, sakatlığından henüz kurtulan Suarez mücadeleyi yedek kulübesinde tamamlamıştı.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Suarez #39;in durumu hakkında bilgiler veren Tabarez, quot;Suarez #39;in sakat olduğunu söyleyemeyiz. Öyle olsaydı yedek kulübesinde olmazdı. İyileşme sürecinde öngördüğümüz aşamalardan geçti ve şimdi de kondisyonunu geri kazanmasını bekliyoruz. Başından beri söylüyorum. Tam anlamıyla hazır olduğunda onu kullanacağım. Bizim için kilit bir oyuncu. Müthiş bir potansiyele sahip ve takım içindeki etkisi de çok büyük. quot; ifadelerini kullandı.

Tabarez, Suarez #39;in sadece hazır olduğunda takıma katkıda bulunabileceğini de belirtirken, quot;Tribünde oturmak yerine kulübede olmayı kendisi istedi. Oyuna alsaydım bu onun için çok zor ve riskli olabilirdi. Durumundan halen emin değiliz. Belli bir kondisyon seviyesini yakalaması gerek. Bu konudaki şüphelerimiz sürüyor. İngiltere maçında da oynamama ihtimali bulunuyor. Bekleyip göreceğiz. quot; dedi.

Deneyimli teknik adam, Kosta Rika karşısında aldıkları yenilgiyi ise şöyle yorumladı: quot;İkinci yarıda sergiledikleri oyunla avantajı ellerine aldılar. Bizim için büyük bir şok oldu. Rakibimizi asla küçümsemedik. Sadece alışık olmadığımız goller yedik. Sonucu kabul etmekten başka çaremiz yok. İngiltere maçında bunu telafi etmeye çalışacağız. quot;

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Oscar Tabarez'den Suarez Açıklaması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement