Pop Mensah Bonsu'nun Hedefi Avrupa'da Dörtlü Final - Son Dakika
Spor

Pop Mensah Bonsu'nun Hedefi Avrupa'da Dörtlü Final

Pop Mensah Bonsu\'nun Hedefi Avrupa\'da Dörtlü Final

Galatasaray Liv Hospital'in yeni transferi Mensah Bonsu: "Daha önce Avrupa'da kupa kazandım. Burada hedefimiz tabii ki Avrupa Ligi'nde dörtlü final oynamak" Galatasaray Kulübü Basketbol Şube...

29.10.2013 14:29

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray Liv Hospital'in sezon sonuna kadar kadrosuna kattığı yeni transferi İngiliz basketbolcu Pops Mensah-Bonsu, yeni takımıyla THY Avrupa Ligi'nde dörtlü final oynamak istediğini söyledi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan basın toplantısına İngiliz basketbolcu ile Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer katıldı.

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Beşiktaş ile 2011-2012 sezonunda 3 kupa kazanan Pops Mensah-Bonsu, "Burada daha önce tanıdığım kişilerle çalışacağım için şanslı ve heyecanlıyım. Takımda çok iyi oyuncular var. Jawai'nin yokluğunda doldurmam gereken büyük bir boşluk olduğunu biliyorum" dedi.

Çok zor bir sezon olacağını bildiğini aktaran Pops Mensah-Bonsu, "Benim beklentilerim hep yüksek oldu. Daha önce Avrupa'da kupa kazandım. Önümüzde zor ve uzun bir süreç var. Çok çalışırsak başarılı olabiliriz. Hedefimiz tabii ki Avrupa Ligi'nde final-four oynamak" ifadelerini kullandı.

Murat Özyer ise çok kariyerli ve iyi bir oyuncu transfer ettiklerini belirterek, " Türkiye'yi bilen, antrenörümüzü ve takımımızı tanıyan bir oyuncu aldık. Hem 5, hem de 4 numara oynayabiliyor. Pops, özellikle savunmamızı çok güçlendirecektir. İkili oyunlarda da bize güç katacak. Washington Wizards ile antrenman yapıyordu. Bu açıdan da şanslıyız" diye konuştu.

Özyer, THY Avrupa Ligi'nde Olympiakos maçından sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan sarı-kırmızı basketbolcu Jawai hakkında gerekli açıklamanın doktorlar tarafından 1 Kasım Cuma günü yapılacağını da kaydetti.

Bonsu, konuşmaların ardından sezon boyunca giyeceği 21 numaralı formayla basın mensuplarına poz verdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Pop Mensah Bonsu'nun Hedefi Avrupa'da Dörtlü Final - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement