Potada maçın ardından - - Son Dakika
Spor

Potada maçın ardından -

Beko Basketbol Ligi'nde Aliağa Petkim'i 89-64 mağlup eden Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, "Play-off hedefine yaklaştık" dedi.

16.03.2014 21:02

Beko Basketbol Ligi'nde Aliağa Petkim'i 89-64 mağlup eden Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, "Play-off hedefine yaklaştık" dedi.

Bulkaz, maçın ardından katıldığı basın toplantısında Aliağa Petkim karşısında iyi oynadıklarını belirterek, " Anadolu Efes'i yenmek ne kadar anlamlıysa, bu maçı kazanmak da o kadar anlamlı. Galibiyet sayımızı 14'e çıkartarak play-off hedefine yaklaştık. Mutluyuz, Emre'nin sakatlığı bizi üzdü. Taraftarımızın desteğine teşekkür ediyorum" dedi.

Uşak Sportifli basketbolcu Ogün Sevinç ise Emre'nin sakatlığı nedeniyle galibiyete çok sevinemediklerini ifade ederek, "Sanırım Emre'nin burnu kırılmış, rakibin durumu ortadaydı, motive olmakta zaman zaman zorlandık, iyi oynadık, önümüzde önemli TOFAŞ maçı var, ona hazırlanacağız" dedi.

Aliağa Petkim Başantrenörü Aclan Kavasoğlu ise Uşak Sportif 'i tebrik ederek, şöyle konuştu:

"Mücadele güçlerini üst seviyede tutup, çok iyi sonuçlar aldılar. Her hafta bir olumsuzluk yaşıyoruz, oyuncu kazanmaya çalışırken oyuncu kaybediyoruz, bu da işleri kötüye götürüyor. Bundan sonraki mücadelede Türk oyuncuların mücadelelerini daha fazla oyuna sokmaya çalışacağız. Söyleyecek fazla bir şey yok."

Aliağa Petkim'den Can Berk Değirmenci ise kötü oynadıklarını söyleyerek, "Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık, daha az hata yapmamız gerekirdi, iyi oynamadık. Uşak ekibini kutluyorum" dedi.

Muhabir: Soner Kılınç, Ali Korkmaz

Yayınlayan: Mehmet Yılmaz Güldaş

Potada maçın ardından -
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Potada maçın ardından - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement